| Andreea1095 a întrebat:

Îmi explica cineva fenomenul? m-am cântărit azi dimineață (1.62 m și 49, 1 kg ). Intenționez sa slăbesc 2 kg dar nu asta contează. Ideea e ca am făcut 20 de min antrenament kickboxing (fitness blender).Am transpirat destul,și nu știu de ce m-am gândit sa ma cântăresc după și aveam 48, 9. Ce s-a întâmplat cu cele 200g? Știu ca nu valorează mai nimic dar eram curioasa cum se explica

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Transpiratia a facut ca sa slabesti 200 de grame de apa atat

| AnastasiaK a răspuns:

Daca transpiri elimini o cantitate considerabila de apa. E un fel de slabire prin deshidratare. O folosesc si cei care practica sporturi de contact pentru a se incadra in categorie. Chiar facuse un tip din SUA (daca nu ma insel) un experiment sa vada cat poate pierde asa. A mers la sauna, s-a antrenat foarte mult, nu a manacat si nu a baut nimic si pierduse(parca, sper sa nu dau date gresite) 11kg. Bineinteles ca imediat ce s-a rehidratat a avut aceeasi greutate. Apropo, nu incercati asta acasa. E periculos pentru sanatate sa pierzi atata apa.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Din alea 200 g 90% sunt apa (transpiratie) iar restul grasime "arsa" pentru a obtine energie. Dupa ce te vei rehidrata vei observa ca nu mai e nicio diferenta. Scaderea de greutate o poti observa doar pe un interval mai lung de timp.

| Samariteanul a răspuns:

Probabil e din vina cantarului si sa stii ca nu-i nevoie sa te cantaresti chiar zilnic pentru ca diferentele sunt infime. Odata pe sapt e perfect sau poti sa-ti faci poza in oglinda cu partea aceea dezbracata si sa te uiti peste o luna dupa ce faci alta poza la diferente.

| Roxin a răspuns:

Buna!
Corpul pierde greutate si calorii atunci cand este antrenat. Poti face comparatia ori de cate ori vrei. Ideal e ca in timpul antrenamentului sa nu consumi nimic si dupa sa te cantaresti din nou. Vei vedea diferenta de fiecare data. E un rezultat instant pentru ca elimini lichide prin transpiratie, automat greutatea scade. Infim, dar scade. Un proces fizic perfect normal. happy