| Ncl_Alina_1996 a întrebat:

In cat timp as putea slabi 10 kg? Daca fac sport cate 30 de minute pe zi de luni pana sambata?

Răspuns Câştigător
| Ionut231312 a răspuns:

Sportul nu este totul atunci cand doresti sa slabesti. Alimentatia este si ea importanta, insa neglijata de multe persoane. In primul rand(probabil stii) nu mai manca fast food (mc, kfc, sandwich-uri de la tonete etc). In al doilea rand incearca sa mananci un anumit numar de calorii pe zi. De exemplu, sa spunem ca mananci vreo 3000 de calorii pe zi... incearca acum sa mananci 2000 de calorii, calculeaza fiecare tip de mancare pe care il vei inghiti si vezi sa nu depasesti 2000 pe zi.


Cat despre raspunsul la prima intrebare...o luna-doua vor fii suficiente pentru a slabi cele 10 kilograme.

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Daca faci sport doar 30 de minute pe zi, atunci ar trebui sa consulti un nutritionist, pentru a primi o dieta adecvata. Daca, insa, te-ai decide sa acorzi mai mult timp efortului fizic, sa-l faci cat de cat intens (dupa posibilitatile tale), asta insemnand, poate, 1-2 ore, atunci ti-ar fi mult mai usor. Ti-ai putea face ordine in alimentatie singura, studiind despre deficitul caloric si, dupa cum am spus, fiind ajutata de sport, eu cred ca ai putea slabi. De asemenea, ceaiul verde este o alegere foarte buna.
Cred ca ai putea slabi 10 kg in 3 luni folosind aceasta metoda. La mine a functionat. In schimb, daca faci cum intentionezi tu, s-ar putea sa dureze mai mult.

| Adry05 a răspuns:

Conteaza mai mult dieta iarsportul dupa un timp daca nu gresesti timpul de exercitiu sau dificultatea exercitilor faci degeaba ca n-o sa mai arzi mai nimic, trebuie sa cresti zilnic treptat ori durata ori dificultatea ori si mai bine ambele. Dar cum am zis, mult mai importanta dieta, in principiu cea mai simpla ar fi sa mnanaci foarte putin si des, cam 5 mese pe zi din 3 in 3 ore. Ca sa-ti fie mai usor, alimente gustoase si care-ti tin de foame: carne la gratar, oua fierte, ciuperci, supa de pui

| ℓαυяα a răspuns:

Știu ca poți sa slabesti aproximativ un kg pe săptămâna (in funcție de greutatea ta). E Ok sa faci sport dar pe lângă asta ai grija la alimentație. Fără dulciuri, prăjeli, produse de tip Fast food.

| cristiww a răspuns (pentru ℓαυяα):

Poti sa slabesti mancand ce vrei tu inclusiv prajeli sau dulciuri. Nu spun ca e cea mai buna varianta dar se poate si asa. Totul tine de deficit.

| cristiww a răspuns:

Pentru o slabire sanatoasa cam 10 saptamani. Dar vezi sa nu mananci mai mult ca inainte acum ca faci si sport