| yulyan1 a întrebat:

Ma lamureste cineva si pe mine cum e cu bonusul de pe Unibet? Cred ca am pierdut acel bonus nestiind cum sa-l folosesc. Iar chestia nasoala e ca am contul de 2 zile. Cum se poate pierde bonusul?

3 răspunsuri:
| MarmotaCenusie a răspuns:

Bonus la depozit vă oferă bani bonus atunci când faceți o depunere.

De exemplu, dacă vă înscrieți la un bonus de depunere de 100% și faceți o depunere de €200 vă vom oferi aceeași sumă ca și bani bonus. Dacă ar fi fost un bonus de depozit de 50% atunci banii bonus ar fi fost €100.

Banii depuși și banii bonus se vor însuma și vor aparea în secțiunea "Bonus" din contul tău.

Veți juca mai întâi din banii depuși înainte de a folosi banii bonus și va trebui să îndepliniți cerințele de rulare a bonusului pentru a-l transforma în cash, bani care pot fi retrași. De obicei, asta înseamnă că va trebui să pariați sau să jucați banii bonus de un anumit număr de ori.

Dacă bonusul la depunere expiră, banii depuși se vor transforma în cash.

Va rugăm rețineți că trebuie să optați pentru bonus înainte de a face un depozit.

| yulyan1 explică (pentru MarmotaCenusie):

Copy - Paste pot si eu. Explica-mi cum sa fac cu cuvintele tale. Am tot pariat si am pierdut aproape toti bani depusi. Cred ca bonusul l-am pierdut. Nu inteleg.

| MarmotaCenusie a răspuns (pentru yulyan1):

Pai ce vrei sa fac eu ti-am copiat pe scurt - daca ti-e lene sa citesti regulamentul de pe site - isi si da de inteles ca asta trebuie sa faci din bucata asta -- va trebui să îndepliniți cerințele de rulare -- intra si vezi care sunt cerintele de rulare // daca nu ai habar sau ti-e lene sa citesti regulamentele acestor site-uri care oricum au o gramada de mizerii ascunse ca sa te faca de bani eu ce sa-ti fac prietene - e normal sa pierzi banii