| XnameX a întrebat:

Nu sunt grasa ..adica nu am colaci de grasime sau chestii si fac burta doar dupa ce mananc si as vrea sa mi tonifiez abdomenul acasa. insa nu pot face exercitii de tipul abdomenelor adica sa ma ridic de jos.desi am incercat ma ridic foarte putin si ma doare foarte tare gatul pentru ca il tin incordat as vrea niste exercitii din pcioare sau oricare alta pozitie dar care sa fie eficiente si sa dea rezultate rapide ( nu sunt idioata si stiu ca pentru un abdoment frumos trebuie lucrat mult insa sa nu fie exercitii de mantuiala ).
si ce manacaruri gatite as putea face mai sanatoase? si ce as putea manca la scoala?
Va multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| Carla01 a răspuns:

Ce ai putea mânca:
Dimineaţa:lapte cu cereale şi un măr,sau un sandvish şi un pahar de lapte sau un pahar de suc natural, corissant
Prânz:piept de pui, salate, orez cu ficat
Seara:Supă şi un fruct
Trebuie să consumi multă apă, cel puşin 7 pahare pe zi, şi poţi face exerciţiile astea, astea le fac şi eu :https://www.youtube.com/watch?v=plLijGydSDE.Aaa,şi nu mânca multă pâine, 4 felii pe zi :(. Succes! :*
Funda?

| Maya06 a răspuns:

Pai din picioare nu prea sunt exercitii de facut pentru. abdomen.Incearca sa stai intinsa pe spate si cu picioarele drepte si mainile sub fund si ridici picioarele.Incearca plansa(plank in engleza)cauta pe youtube sunt multe video-uri pline de exercitii si iti alegi din ele.