anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Practic de 5 ani atletism si as vrea acum sa ma apuc de karate. Ma las de atletism deoarece antrenorul meu nu imi da importanta chiar daca sunt la fel de buna ca celelalte fete de acolo.Singura diferenta este ca ele merg in fiecare zi la antrenamente iar eu doar de trei ori(am mediile de zece si sunt in clasa a 8 a) nu as vrea sa renunt la atletism.ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| Rutty a răspuns:

Se bazeaza mult mai mult pe fetele care merg in fiecare zi la antrenament, mi se pare normal.
Tu deja ai de gand sa te apuci de alt sport si oricum mergeai de 3 ori pe saptamana.
Gandeste-te cum vede profesorul tau situatia, pune-te in locul lui.
Eu cred ca te apreciaza, mai ales ca esti la fel de buna ca cele care merg in fiecare zi la antrenament, dar pur si simplu, probabil ca stie ca tu te poti lasa oricand de sport, iar atunci ramane doar cu acele fete.
Avand in vedere ca este clasa a 8-a, eu zic sa te axezi mai mult pe materiile la care dai examenele si daca te lasi de atletism, sa nu mai faci altul, macar pana la vara.

9 răspunsuri:
| XTreme00 a răspuns:

Poate ca te ignora dintr-un motiv anume.De exemplu are asteptari mari de la tine si vrea sa-i dovedesti ca poti mai mult. Daca vrei incearca sa faci asta, iar daca nu da roade apuca-te de karate.Bafta multa.

| ImmortaluL a răspuns:

Vorbeste cu antrenorul tau, si spune-i acestuia ca poate celelalte fete nu au situatia scolara pe care o ai tu, de ce sa renunti, chiar renunti asa usor? atentia data de antrenor tie nu sta in calea carierei si performantei tale ( stiind ca probabil ai vrea sa ai o cariera din asta), tu trebuie sa ai ambitie si sa te gandesti ca atat timp cand tu crezi ca esti buna si poti fi mai buna..inseamna ca asa e, te gandesti ca ai putea fi chiar mai buna decat fetele de acolo, tu faci doar de 3 ori antrenamente si spui ca esti la fel ca ele, sau cel putin te compari, esti de nivelul lor, daca nu vrei sa renunti si crezi ca poti face o performanta NU renunta! Crede-ma ca stiu ce zic, daca nu-ti convine cu acel antrenor poti sa te duci foarte frumos la alt antrenor, dar mai mult iti zic eu ca depinde de tine, nu de el, chiar daca unii zic ca trebuie sa ai si sustinere..totusi ai nevoie si de incredere in tine si speranta ca poti si vei reusi.

| Sjsosoa a răspuns (pentru ImmortaluL):

Imi pare rau ca nu am spus intreaga povestelaughing eu iubesc atletismul.dar mama mea uraste faptul ca fac sport..ar vrea sa stau in casa si sa invat tot timpul...ea nu ma lasa sa merg mai des la antrenamente. tata e cel care ma salveaza.o alta problema ar fi ca anul trecut..in timp ca saream gardurile m-am impiedicat si am facut entorsa.iar garduri facem marti si miercuri..si mi-e frica sa mai merg atunci ca sa fac garduri

| Sjsosoa a răspuns (pentru ImmortaluL):

Si nu fetele nu au situatia scolara pe care o am eu..si ele vor sa meraga la liceul sportiv.iar eu la un liceu mai bun( profil mate info bilingv

| ImmortaluL a răspuns (pentru Sjsosoa):

Nu trebuie sa mergi pe premiza asta, a fost doar o intamplare cu gardurile, eu chiar cred ca-ti place atletismul si inteleg cum e mama ta, ca la fel e si la mine, ma pune tot timpul sa invat, nu crede ea ca as face eu performanta in sport...si chiar te felicit ca te tii si de sport si inveti si bine, asa ar trebui sa faca toti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sjsosoa):

Felicitari pentru alegerea liceului happy

| Sjsosoa a răspuns (pentru ImmortaluL):

Atunci cand am facut entorsa nu am avut voie sa fac sport vreo doua luni ca sa se vindece complet..si logic ca m-am ingrasat si a fost foarte greu sa slabesc..eu cred ca stiu ce o sa fac.o sa merg si anul asta la antrenamente(poate de 2 ori pe sapt) o sa merg si la karate si in clasa a noua o sa merg in fiecare zi la atletism (nu pot sa renunt la atletism :3) ce zici?

| ImmortaluL a răspuns (pentru Sjsosoa):

Merge, karatele si atletismul sunt niste sporturi care pot fi facute in paralel(unul cu altul) pentru ca si asa karatele nu te epuizeaza foarte mult ca atletismul, si in plus daca faci karate vei avea si agilitate si o concentrare mai buna la atletism, si chiar te cred ca nu poti renunta la atletism din moment ce zici ca faci de 5 ani, cand faci un sport de atata timp parca te atasezi intr-un fel de el, ti se pare greu la inceput dar dupa te obisnuiesti, faci o alegere destul de buna. Succes!

| violet6harmon a răspuns:

Eu sunt balerina sunt la o scoala de balet si mie mi se intampla asta, dar problema este ca eu sunt cea mai buna si doamna profesoara nu ma baga deloc in seama daca chiar vrei sa renunti renunta!, dar cele mai bine este sa ii distragi atentia profesorului tau incearca sa repeti mai mult sa fi mai buna, daca tu esti buna sau proasta la atletism poate profesorul tau crede ca poti mai mult si trebuie sa ii dovedesti ca poti