anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU. Ce parere aveti de neymar? Va confirma la Barcelona? Dau funda pentru cel mai complet raspuns. Have a nice day

Răspuns Câştigător
| acergeorge a răspuns:

Eu cred ca Neymar va confirma la Barcelona deoarece este tanar are tehnica are viteza si eu cred ca il va ajuta foarte mult si Messi.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Nu putem noi prevesti. Eu n-am o părere foarte bună despre Neymar, unul dintre cei mai promovaţi(overrated) fotbalişti ai momentului.

Răspuns utilizator avertizat
| steve91 a răspuns:

Neymar este un jucator foarte talentat, care insa nu a avut ocazia sa-si confirme valoarea intr-o competitie de o inalta calitate fotbalistica, precum cele in care este angrenata Barcelona. Evident, evolutia lui ca fotbalist depinde in primul rand de munca sa, dar si de mediul pe care il va gasi in Spania. In orice caz, cel putin la prima vedere, stilul Barcelonei i se potriveste perfect, ceea ce ii confera o mare sansa de reusita.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru steve91):

Ce spui? Lui Neymar i se potriveste perfect stilul Barcelonei?!
Neymar, parerea mea, este un tricker caruia nu prea ii place jocul de pase si tocmai, ca nu s-ar potrivi stilului de joc al catalanilor...

| Ibrahimovic a răspuns (pentru steve91):

Nu va confirma. In 2-3 luni eu unul il vad pe banca de rezerve la Barcelona si in maxim un an il vad la alta echipa.

| Marianutzu a răspuns:

Parerea mea este ca lui Neymar ii fa vi foarte greu sa demonstreze la Barcelona. Are calitati bune, dar fotbalul din Brazilia nu se compara cu cel din Spania. Sa vazut clar in ultimele meciuri care le a avut in tricoul Braziliei nu a mai fost acelasi Neymar de la Santos.

| ThisIsBIS a răspuns:

Părerea mea este că Neymar nu se va adapta la stilul de joc al Barçei. Mai bine se ducea la Real Madrid unde era mult mai avantajat mai ales pe partea stângă, unde erau Marcelo şi Ronaldo. La Real se joacă mai mult individual, pe când la Barça se joacă Tiki-Taka, după mine un joc plictisitor, banal, de pase. Dacă se ducea la o echipă ca Real sigur era noul Ronaldinho. Aşa... mai greu. Păcat.

| FanCS a răspuns:

Eu cred ca va confirma are multe calitati si ar face un un trio perfect daca va veni si Rooney.Messi, Neymar si Rooney. Abia astept primul El Classico.