| MessiTheBest99 a întrebat:

Ce fundas credeti ca se potrveste la Barcelona si pe cine va aduce? Dar ce parere aveti despre transferul lui Neymar la Barcelona, se va descurca? Funda

3 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Neymar este un "tricker", iar Bracelona nu are nevoie de asa ceva, catalanii au alt stil de joc, deci cred ca nu va face fata.
Si mai degraba as spune ca Barcelonei ii trebuie un portar, fundasii sunt cat de cat buni. Poate un fundas central cu experienta le-ar trebui ceva gen Vidic, Terry (nu ca acestia s-ar duce la Barca, dar in genul lor).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neymar cu siguranta se va descurca la barcelona.Si fundasi nu stiu, dar ar trebui sa aduca fundasi de top precum Sergio Ramos, Per Mertesacker etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca fundaş central tind să cred că nu e o regulă pentru stilul de joc al Barcelonei să aibă vreun tip de fotbalist anume. Fundaşii laterali ar trebui să fie la fel ca Alves, poate puţin mai constanţi în timpul meciurilor, dar ceva în stilul lui. Sau precum era Maxwell.

Cât despre Neymar, nu ştiu dacă se va descurca sau nu, dar mie chiar mi se pare un transfer prost gândit. Cu excepţia banilor pe care-i vor încasa din următoarele vânzări de tricouri, nu văd ce alt beneficiu ar mai putea aduce Neymar Barcelonei.