| YokoLoko a întrebat:

Sall
Ce parere aveti despre tribulus terrestris de la weider? e bun de cv? ..is face efectul? ..sau spuneti-mi voi ce sa iau inainte de sala ca eu cand vin de la lucru sunt un pic cam obosit si as vrea sa iau cv inainte de sala...ce sa iau sa imi mai revin(fara energizante cum ar fi explode de la pro nutrition sau N.O. explode de la bsn etc) ca nu vreau asa ceva... Ceva sa imi stimuleze organismul..Help mehappy

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Daca nu ai 40 de ani NU ai nevoie de tribulus. ai testosteron destul in corp pentru a sustine efortul depus. o sa dai banii pe el si nu vei vedea NICIO diferenta, mai bine iei banii aia si ii arunci pe foc, acelasi rezultat. este posibil sa ai un rezultat, o diferenta mica de energie si putere de concentrare dar dupa 200% din doza recomandata pe cutie, ceea ce este un exces si toate lucrurile facute in exces...o sa regreti. deci lasa tribulus pentru cand o sa fii mai batrat si nivelul tau de testosteron natural scade.
vrei ceva bun, ajungi la preworkout ca alea mentionate de tine. cu alea faci treaba. de cand a fost interzisa in europa 1.3 dimetil-amina alea acum nu mai sunt doping. eu am folosit no xplode de la bsn, hot blood de la scitec, C4 cellucor si hemo rage UC. toate au mers splendid. tragi super, putere de pompare super, energie super, concentrare super. daca nu vrei ceva atat de puternic incearca creatina. are cam aceleasi efecte doar la un nivel mai scazut, si o creatina de calitate nu lasa corpul sa acumuleze apa.

| YokoLoko explică (pentru JohnnyBi):

Ok va multumeschappy

2 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu vrei pre workout, gen no explode, vrei tribulus? du-te si culcate ma smug.
incearca assasult, nu am probleme cu dormitul, eu de obicei ma duc noaptea la sala