| AnDrEy55 a întrebat:

Imi dati si mie un link pe youtube cu un videoclip sa fac patratele, muschi, etc. Sau sa imi spuneti niste exercitii. Dau funda. PLEASE, PLEASE, PLEASE.

Răspuns Câştigător
| aLLexeEe a răspuns:

Salut. Uite un link cu exercitii doar pentru abdomen, dar ai grija sa nu-l urmezi in fiecare zii pentru ca nu o sa se dezvolte la o capacitate maxima. Fa o pauza la 2 sau 3 zile maxim. Pentru dezvoltarea fiecare grupe de muschi iti sugerez sa mergi la o sala de forta. Acasa poti face flotari pentru spate, biceps, triceps si piept, abdomene si genoflexiuni.

Uite un link pentru abdomene: http://www.youtube.com/watch?v=W-9L0J_9qag

Succes.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cazacdenis a răspuns:

... nu stiu

| Indecenta a răspuns:

Cu totii vrem sa aratam bine, insa nu tot ce zboara se mananca. Din cate am observat, nu ai o varsta prea inaintate -esti tanar. Profita si fa miscarea zilnica, un sport de performanta sau du-te la sala. Clipurile de pe youtube nu ajuta decat in cazurile exceptionale. Ai nevoie de un atrenor care sa-ti arate exercitiile bune pentru constructia corpului tau. Nu uita de alergat, mers pe jos, alimentatie corecta ( 3 mese pe zi, fara shaorma/kfc/mec si bauturile acidulate).

| munteannn a răspuns:

Mane... mai bine mergi la sala. si iei proteine este cel mai bine si cel ma isigur. nu te lua dupa toate tampeniile dp net...