| vladdd16 a întrebat:

"Visul" meu este sa devin fotbalist nu ma intereseaza daca de liga a 2a dar am niste probleme. Vreau sa imi inbunatatesc tehnica si sa nu mai imi fie frica de minge.Nu stiu dar cand joc la antrenament joc bine dar cand vine meciul ma pierd complet si nu stiu ce sa fac cu mingea. Va rog sa ma ajutati. Cu video, antrenamente... Dau funda si vot.

Răspuns Câştigător
| Vichtory a răspuns:

Si eu joc fotbal si de asemenea la antrenament ma descurc, dar cind trebuie sa joc, sunt momente in care ametesc, si eu vreau sa joc bine si nu stiu ce sa fac, antrenorul ma iubeste, sunt capitan, cu colegele ma impac, dar parca ceva nu ar fi normal.(Sunt fata)

2 răspunsuri:
| alynutzu20 a răspuns:

Deci daca esti la antrenamente foarte bun! pai? atunci ai emoti!
nu`ti trebuie nici un video|antrenament.tu concentreazate pe fuga sprint gol, sau daca esti portar sa aperi! concontreazate doar pe minge,! nu te mai uita la alt cineva! concentreazate pe minge si pe schemele pasele golurile care le dai! Si eu am fost asa.dar am primit un raspuns eu sunt mai mic am doar 12 anisori dar sunt la un "club" si cand jucam pe teren ma emotionam... eu ti-am zishappy concentreazate pe ce trebuie sa faci si pe ce faci cu mingea aia!

| StormShadow a răspuns:

Cine ma ajuta si pe mine vreau sa joc si eu la o echipa de juniori dar nu stiu cum sa intru si nu cunosc pe nimeni ajutati-ma va rog