| soaitamarius a întrebat:

Am 13 ani si imi place Basketul(sunt supraponderal) sunt aproape cel mai bun din clasa la basket stiu sa arunc sa blochez sa dau pase! Vreau sa ma inscriu la cursuri de basket antrenamente dar mama mi-a spus ca nu ca nu pot ca vine clasa a8-a si nu am timp. Mai ma pot inschrie din a-9 a la 15 ani? Sunt si supraponderal! Mai am o sansa sa fac Basket de performanta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu ma pasioneaza baschetul.Eu am 13 ani si intr-adevar vine clasa a8-a si ce? Eu nu mai demult acum ceva luni profesoara de sport mi-a zis ca am talent si as putea devenii sprinten.Mie imi place s-a fug asa ca m-am inscris. Daca zici ca iti place acel lucru sunt sigur ca poti si ai timp si nu conteaza ca esti supraponderal.Acum o luna am participat la un concurs si am iesit pe primul loc.Deci idea e ca poti daca iti place.

6 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Desigur că poţi, dacă îţi doreşti ceva cu adevărat vei reuşi să realizezi acel lucru.
Nu te descuraja.
Pa-pa.

| suffarstar a răspuns:

Pai nu vad de ce nu ai timp, intr-a noua va fi mai greu si mai mult de invatat.
Sunt de parere ca daca vrei sa faci basket, asta ar trebui. E greu sa-ti faci temele in maxim 2 ore? Apoi ai timp toata ziua de basket, renunta la actiunile inutile care-ti mananca timpul.
Si ar trebui sa mai slabesti.Bafta!

| ReusxD a răspuns:

Poţi să realizezi cu adevărat acel lucru, şi vei reuşi.
Nu te descuraja.

| InnocentSίn a răspuns:

Buna! Eu ti-s sugera sa o convingi pe mama ta de pe-acum, pentru ca in a 9- vei avea mai mult de invatat.
Cat despre fizicul tau, daca tie iti place basketul si vrei sa continui, nu te da batut, fa ceea ce iti place.winking
Bafta! kiss

| o0ops_2090 a răspuns:

Normal, alearga mult, mananca mai sanatos, fara prajeala, grasime, sucuri, cipsuri si alte prostii. Mananca de minim 3 ori pe zi, fructe, carne, etc. Cand mananci nu te grabii sa termini, e sanatos sa mananci incet. Alearga mult si o sa dai si jos kg. Si da, te poti inscrie la basket in clasa a 9-a.

| soaitamarius explică (pentru o0ops_2090):

Nu mananc mancare grasa(nu imi place) sucuri foarte rar nici patiserie, cipsuri etc. Am mai dat jos dar nu destul. Nu mananc fast-food am mancat o data saorma sa vad cu e si atat! Mersi de raspuns. Salut