anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 16 ani, sunt destul de înalt, peste 180, cred ca am 60-70 de kg, am 2 Gantere de 10kg fiecare si as dori exerciții pentru acasă și o dieta pentru masa musculara, dau funda!

Răspuns Câştigător
| funnnyman32 a răspuns:

Salut! Esti destul de inalt pentru varsta ta, te poti apuca linistit de sala, daca iti permiti - e cu totul altceva nu se compara cu -acasa-.
Acasa daca faci mult timp cu aceleasi greutati, corpul se va obisnui la acelasi efort si nu va mai creste, ci va ramane la fel, de aia multi sportivi iti spun sa te duci la sala, pentru ca acasa foarte greu sa faci ceva, sunt raritati. Iti pot da un sfat folositor, pentru ca nici eu nu am facut sala de la 16 m-am apucat la 18 si ceva, in acest timp am facut flotari, tractiuni, multe exercitii, si daca nu ma apucam de sala, nu cred ca progresam asa de mult daca nu ma apucam, si nu regret nicio secunda cand am intrat pr ima oara intr-o sala de forta happy Ca si in multe sporturi, nu poti deveni foarte bun, daca nu le practici o perioada lunga de timp,. nu ai cum sa bati campioni daca tu dai in pereti cu pumnii pe acasa, sau dai in perne un exemplu)cum mai auzi copii in zilele de azi, care nu au nicio treaba.

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Muschi acasa = aberatii de copii mici si firavi. Du-te la sala, termina cu prostiile.

| Ascald a răspuns:

Poti incepe cu 2 seri de flăcări a cate 20 de flotări seria. cu gantera poti face ridicări stând pe banca de forță

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ascald):

Si dieta? laughing)