| alexandruliviu a întrebat:

Salut~! Am 17 ani si am o mare problema. Sunt slab. Prea slab pentru varsta mea. Am 1, 72 inaltime si 53 de kg. Vreau macar 60 de kg. M-am gandit sa cumpar proteine dar nu stiu de care. Ma gandeam la Jumbo Mass. Dar astept si pareri. Sa stiu ce pot face. Dar cel mai rau e ca nu pot face sala in perioada asta, am scoala... Astept parerile voastre. Dau funda +vot. Va Multumesc!

25 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Jumbo mass este un GAINER bazat pe CARBOHIDRATI. are 20% proteine.

suplimente fara alimentatie = rahat.
suplimente fara sport = rahat.

pune mana pe mancare nu mai plange pe internet ca esti slab. pune-ti la punct alimentatia, fa un antrenament bun si pe urma bagi suplimente.

tu si toti copiii de 15 ani. vad si ei la sala borcane si repede "buhuhu sunt slab vreau muschi".

| umbra09 a răspuns:

Acest raspuns este pentru Cosmin86 Care nu vrea sasi pateze imaginea si sa iasa adevarul la fata cum ca minte de rupe mi-a dat ignor ca sa nu pot sal demasc cum ca e un mincinos si va da sfaturi care nu sunt deloc adevarate nu va luati dupe mincinosi


Cateodata mai gresesc pentru ca scriu de pe telefon.
In primul rand tu nu cred ca esti in masura sa ma faci pe mine firav tu ai 90 de kg la 27 de ani corect nu?

Rezulta ca tu nu respectat nici fraza ta
"In primul an pui cam 7 kg de muschi.
In al doilea an 4 kg
In al 3-lea an vreo 2 kg"
Deci dai niste sfaturi care in practica sunt 0 leai testat chiar tu in doar 3 ani de zile ar trebui sa ai 13kg masa musculara dupa spusele tale greutatea medie unui adolescent trecut de 25 de ani este 75-80kg,o greutate normala fara sa ai muschi fara sa fii gras.

Tu de la greutatea de 75kg sa zicem ai evoluat cu 15kg care trebuia sa-i faci in vreo 5 ani dupa spusele tale corect nu?
Asta rezulta ori ca tu nu esti capabil sa ti un antrenament, ori dai niste sfaturi aiurea, ori nu ai ce face acasa si te apuci de mintit pe site-uri precum acesta.



Ronnie Coleman face reclama la o gramada de proteine si minte ca chiar el lea testat si le folosea doar ca sa mai scoata niste banuti cred ca ori ce om ar proceda asa nu?
Putini sunt care tin la mandria lor cand li se ofera o gramada de bani pentru o minciunica.
Iti dau un sfat prietenesc daca vrei sa te apuci de sport de performanta du-te la sala platesteti un antrenor o saptamana 2a si fa ce zice el sau cauta pe internet niste antrenamente ca in astia 10 ani daca tu ai fost cu impresia ca lucri pentru masa musculara inseamna ca iai pierdut degeaba pentru ca ai reusit sa pui jumate din cat ai zis tu mai sus (cat rezulta ca trebuie sa ai in 10 ani).
Daca in 16 ani tu te lasi de sport 6 ani e clar si cat faci tractiuni pana simnti ca lucra un pic muschiu dupa gata.
Copil incult inmpinsul la bara nu e tot una cu tractiunile pentru ca inmpinsul la bara iti lucra cel mai mult pieptul si mai putin spatele iar la tractiuni e invers
" Si la tractiuni ce faci ma, nu ridici la bara totul? laughing"
Da intr-adevar la bara iti ridici toata greutatea ta dar asta nu inseamna ca daca tu ai 50kg si faci o tractiune la bara gata faci la bara cu 50kg


Pune un copil care nu a facut sala in viata lui sa vezi ca o ridicare la bara si el iti face dupa pune-i in maini o gantera cu greutatea lui sa vezi cum o scapa pe el si moare.
Nu te lua dupa mine doar fa acest test si o sa afli adevarul (si il vei avea pe acel copil pe constinta laughing)
Si nu vreau sa ajung la nivelul tau vreau sal depasesc in maxim 4 ani si am sa iti dau mesaj atunci sa vezi din nou ca am dreptate.
Daca te intreaba cineva ma de cat timp faci sala zi asa "Eu nu fac sala fac doar sport ca sa am mentin in forma " Ca sa nu te faci de ras nu de alta.

| Jokyo a răspuns:

Nu are rost sa iei proteine pur si simplu nu te simti prost daca esti asa prietenii tai ar trebui sa te placa asa cum esti macar mai trage acasa de niste fiare ceva daca nu ai timp de sala!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Jokyo):

Tu nici macar nu stii ce sunt proteinele!

| dragonslep a răspuns (pentru Cosmin86):

Mah imi place de tine l-ai lasat in pace pe umbra09, ti-ai dat seama ca nu are rost sa îi explici omului (nestiutor) si el nici macar sa nu se informeze...

| umbra09 a răspuns (pentru dragonslep):

Ce sa imi explice cineva care nu este instare sa se tina de un antrenament a ziso chiar el in 16 ani de zile 6 ani a facut pauza si zice ca intr-un an pui 7-8kg masa musculara si lui ia trebuit 10 ani sa puna kilogramele ce altu le pune in 3-4 ani ce sa-mi explice un asemenea om?
Si sa ma informez de ce mai baiete cas mai informat ca el de 1000 de ori daca el crede ca daca faci tractiuni trebuie sati ridici greutatea ta cand faci cu haltera laughing))

| Met a răspuns:

Fumezi?

| alexandruliviu explică (pentru Met):

Da. conteaza?

| Met a răspuns (pentru alexandruliviu):

Daca fumezi lasate ca de la fumat slabesti am multi prieteni care sunt slabi din cauza fumatului

| qwertyseb a răspuns:

Daca nu faci sala si iei proteine... e foarte rau, eu am 15 ani jumate, 1.81 m si 57 kilograme... nu mi se pare ca sunt foarte slab, dar eu fac sport de performanta, incearca sa mananci mai multa carne si ce iti place, sa mananci cu pofta.

| umbra09 a răspuns (pentru qwertyseb):

Tu dai sfaturi la 57kg atale la 1.81 si 57kg nu mai zi nimanui da nimanui ca faci sport mai ales de performanta au am 1.75 si am 60kg si sunt slab si tu la 1.81 si 57kg te lauzi ca esti sportiv ca faci sport de performanta laughing)
alexandruliviu daca faci sport nu te ingrasi pui doar masa musculara si asta foarte greu nu prea trage la cantar... secretul este sa mananci seara si dimineata si sa mananci de toate in cantitate mare asa m-am ingrasat si eu 7 kg in 2 saptamani big grin bafta si baga la butoi happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru umbra09):

"asta foarte greu nu prea trage la cantar", depinde, poti pune 7-8 kg de masa musculara intr-un an.

| umbra09 a răspuns (pentru Cosmin86):

Dar in anul acela nu trebuie sa dormi si sa pierzi vremea trebuie sa faci sala intens... si eu am pus cateva kg masa musculara da foarte greuu sad

| Cosmin86 a răspuns (pentru umbra09):

Eu de cand m-am apucat am pus vreo 20 kg de masa musculara, in mai multi ani.

cum adica "nu trebuie sa dormi"? si ce inseamna la tine sala intens? ca 90 % din cei care fac sala habar nu au ce inseamna intens, ei confunda intens cu volum mare

| umbra09 a răspuns (pentru Cosmin86):

Cand am spus "Nu trebuie sa dormi" m-am referit ca sa lenevesti in pat trebuie sa faci miscare nu faci azi 3 flotari maine 4 poimine faci un pic cu gantera dupa faci pauza vreo 3 luni
Intens adica cand mergi la sala nu faci cu bara la piept 5 repetari pana incep sati amortiasca un pic bratele dupa gata am terminat
Trebuie sa faci pana nu mai poti so ridici si iti trebuie ajutor pana iti tremura bratele
Tu cati ani ai si de cati ani faci sala de ai pus 20kg?

| Cosmin86 a răspuns (pentru umbra09):

27. Fac de la 16, dar cu pauze. Intens inseamna in 45-50 de minute sa termini tot antrenamentul si sa fii rupt.

| umbra09 a răspuns (pentru Cosmin86):

In 11 ani ai pus numa 20kg masa musculara?
trebuia sa pui macar 30-40 daca faci antrenamente ca lumea... pauze la tine ce inseamna sper ca nu esti genul azi fac bricepsi maine aia poimaine aia si faci piept bricepsi o data pe saptamana laughing dacai asa te inteleg de ce ai pus numa 20kg in masa musculara vreo 5kg ai pus ca te-ai si inaltat in 11 ani deci ai vreo 15 kg masa musculara pe tine in 11 ani tu pui cate 1kg jumate pe an? rolling on the floor)

| Cosmin86 a răspuns (pentru umbra09):

Am zis ca am facut cu pauza, adunat am vreo 6 ani. Si masa pui din ce in ce mai greu.

In primul an pui cam 7 kg de muschi.
In al doilea an 4 kg
In al 3-lea an vreo 2 kg

Si tot asa, din ce in ce mai greu.

30-40, adica sa am peste 100 kg de muschi, natural e cam greu, si am mancat si 6 fripturi intr-o zi.

Si da, poti ajunge intr-un punct in care pui 1 kg de muschi pe an, ca deja ai ajuns sa mananci 6 fripturi pe zi si organismul s-a obisnuit... si sa bagi a 7-a friptura deja e cam mult, iar sa ma injectez chiar nu ma tenteaza.

Oricum, la 90 kg pot face tractiuni cu 30 kg legate de mine, pana jos, deci ma descurc bine.

p.s. : nu lucrez "bicepsi", sunt grupe mici, eu fac doar exercitii pentru grupele mari, exercitii de forta.

| umbra09 a răspuns (pentru Cosmin86):

Cam naspa frate da nu e totul adevarat din ce zici tu uite de exemplu ronnie colleman are 150kg+ (si numa masa musculara) si el nu sa injectat sau sa ia nu stiu ce prosti pentru ca mergea la mr olympia

| Cosmin86 a răspuns (pentru umbra09):

Ah nuuuu, poti sa ajungi la Mr Olympia neinjectat laughing)

Hai ma, maturizeaza-te happy

Si pe langa "injectat", Coleman manca 4-5 kg de carne pe zi si lua o tona de suplimente si de pastile ( asta pe langa injectii ).

Colleman baga peste 2000 de euro lunar in el ( sau baga, cand concura ).

Pana si la ciclism sunt folositi steroizi si tu spui ca mr olympia nu foloseste laughing)

p.s. : ce alimentatie si ce antrenament ai de ai doar 60 kg si spui ca pui muschi foarte greu? la greutatea aia ar trebui sa pui usor... cand te apropii de 90 kg o sa incepi sa pui greu.

| umbra09 a răspuns (pentru Cosmin86):

Tu nu esti sportiv esti om de rand daca te lauzi ca faci tractiuni cu 30kg ce sunt ma 30kg? laughing) si nu mai zi nimanui ca tu manci 6 fripturi pentru ca 80kg sunt kg mele care trebuie sa le ai la varsta ta au 90kg printre care si muschi del a 80 la 90 daca nu lucrezi bricepsi tricepsi gambele inseamna ca ai si grasime in alea 10kg pe bricepsi tricepsi si ce nu mai lucrezi tu deci tu nu poti sa dai sfaturi din postura unui sportiv doar din postura unui pasionat de sport alti ridica intro mana cu cat faci tu tractiuni... si nu ma refer la persoane de 25 de ani ci la persoane de 17 18 ani

| Cosmin86 a răspuns (pentru umbra09):

Eh, copil de 16 ani, nici el nu intelege ce explica... vorbeste el despre Coleman

90 + 30 = 120 kg, ridica tu atat la bara happy

Si da, sunt om normal, am job 8 ore pe zi si alte activitati, sportul este doar un hobby.

"daca nu lucrezi bricepsi tricepsi gambele inseamna ca ai si grasime in alea 10kg pe bricepsi tricepsi", nu le lucrez direct, se lucreaza indirect ( la tractiuni, ramat, etc. ).

La 41 in brat mi se vad cam toate venele, deci unde e grasimea? happy

| umbra09 a răspuns (pentru Cosmin86):

In primul rand tu nu ridici la bara tu faci tractiuni...
Sa zicem adica nu sa zicem ca asa e ai dreptate in privinta ca lucreaza un pic si ceilalti muschi cat sa nu ai grasime pe ei si sai ridici un pic da ma e putinn sa ai 10kg masa musculara in atata timp ce inaltime ai? mai ales daca esti si inalt muschi sunt mai mari (mai lungi) si da vorbesc despre Coleman pentru ca el e idolul meu in viata asta Ai ceva in potriva?
Tu doar sa nu zici ca esti sportiv de performanta ca ce muschi ai tu... 10kg in 11 ani
Si tu te contrazici singur prima data ai zis ca poti pune 8kg pe an si acum zici ca doar in primul an poti sa pui 7 si dupa zici ca 4 in fine lasa asta ce antrenament am eu?
Pai sa-ti zic asa am facut 15 cm in piept in cateva luni maxim 2 ce antrenament crezi ca am?
Fac in fiecare zi si nu lucru prea mult pentru masa ci doar pentru piept
Si daca zici ca la Mr Olympia se iau injecti asta de ce n-a mers acol sigur lua locu 1 http://www.trilulilu.ro/imagini-incredibil/cel-mai-puternic-om
Pentru cultura ta si sa nu te rada toti tine te aud mai gandeste-te un pic
Mr Olimpia ar da trofeie si bani celor mai injectati oameni sau celor mia puternici, daca crezi ca orice injectat poate ajunge acol ai probleme grave...
Se fac niste teste pe om sa vada daca sa injectat acol dau premi pentru cel mai puternic nu pentru cel mai unfat om

| Cosmin86 a răspuns (pentru umbra09):

" Pentru cultura ta si sa nu te rada toti tine te aud mai gandeste-te un pic", bizar, toti ma iau foarte in serios ( in afara de COPII MICI SI FIRAVI de 16 ani care abia au 60 kg )

Si la tractiuni ce faci ma, nu ridici la bara totul? :))

Mai ai pana sa ajungi tu la nivelul meu, cu "piept+biceps de multe ori pe saptamana" si fara sa mentionezi nimic de mancare, cel mai probabil nu o sa ajungi NICIODATA :)

Culturistii stiu sa evite testele de doping ma, eu PERSONAL cunosc destui culturisti care se injecteaza si castiga medalii :)

Apropo :
http://www.muscleandstrength.com/......teroid-use

WOW, idolul tau RECUNOASTE SINGUR si tu, copil mic si firav, spui ca nu e asa :)

Eu zic sa te apuci de sah... copil mic si firav, face el biceps+piept de multe ori pe saptamana si mai are tupeu sa dea sfaturi :))

| Unicorn322 a răspuns:

Poti sa incerci ocura de ingrasare de la Herbalife. Nu sunt sigura daca o sa functioneze, dar alta varianta nu stiu