| Georgiana582 a întrebat:

Salut.Am 18 ani abia impliniti, 70 kg, 1.73 m inaltime si as vrea sa slabesc 3-4 kilograme.Sunt intr-o forma buna pentru ca fac exercitii dar nu prea slabesc de la ele.Spune-ti-mi un regim sau un program pe care sa-l urmez ca sa scap de kilogramele neplacute de pe burta. Daca as slabi intr-o luna 3-4 kilograme ar fi minunat.

13 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Scoate-ţi un tabel cu alimentele şi caloriile lor. Trebuie să consumi 1000-1500.
Evită grăsimile, prăjelile, dulciurile, băuturile acidulate şi nu lua mese după ora 18.
Profită de acest sezon şi mănâncă cât mai multe fructe şi legume.
Dacă ai posibilitate, fă-ţi un abonament micuţ la sală care să cuprindă Aerobic, Pilates şi Tae Bo.
Mergi şi aleargă cu un prieten seara când ai timp.
Succes!

| pietrean a răspuns:

La varsta ast ai nevoie sa te hranesti,dar sanatos:lichide,vitamine,minerale,proteine,dar si grasimi BUNE! Lapte,iaurt,branza degresate, fara sau cu cereale de tarate, porumb, ovaz fara zahar, fructe proaspete taiate cubulete.Supe cu legume,pasate,ciorbe cu legume sau pui fara pielita,acrite si cu BORS de putina nefiert(contine toate vitamininele B). Pentru felul doi sau seara:gratar sau fiert,pui fara pielita,peste impreuna cu salate de legume crude(morcov,telina radacina,sfecla rosie,salata verde,ceapa verde, castravete, ridichie rosie, rosii, ceapa...)Lichide: 1-2 l pe zi:apa plata,ceai fructe padure,tei,sunatoare, sucuri fructe si legume, pot fi si cu pulpa, ca sunt mai sanatoase pentru colon. CEAI VERDE cu putina zeama de lamaie, cate 1-2 cani de 200g pe zi,infuzie cu ceai vrac, nu pliculete, pusa o lingurita deplanta uscata in apa aproape clocotita. Apoi sport:fie alergare usoara, sau mers alert, abdomene sau orice exercitiu ce "strange" muschii burtii.Nu este sanatos sa slabesti 3-4kg intr-o luna.Mai bine cate putin, ca sa te obisnuiesti cu stilul de viata sanatos, altfel o iei razna la gandul ca "asta nu ai voie, cealalta nu ai voie, cealalta poftesti... Poate 1kg pe luna, cred ca ar fi cel mai sanatos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai implinit 70 de kg... incearca o dietaa cu 1500-1800 kcal/zi. Si exercitii sportive... Eu asa slabeam 1kg pe saptamana. E adevarat ca e putin greu, adica nu mananci mai nimic, dar da rezultate. Aveam 75 de kg la 12 ani si am slabil 7kg.

| Kabuto79 a răspuns:

Lasa frate dietele si etc
Punete pe abdomene

| L7w7n7d7 a răspuns:

N-ai nevoie să slăbeşti.
Dacă slăbeşti nu înseamnă că dai jos grăsimea de pe burtă.

| Wehes a răspuns (pentru L7w7n7d7):

Baga la cap raspunsu asta, ca stie ce vorbeste!

| Ovidiu_Boboc_1967 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti trebuie sa faci un exercitiu aerobic:alergare, inot, bicicleta, cel putin 30 minute pe zi si sa tii o dieta saraca in calorii.

| deathy a răspuns:

Eu iti recomand sa mergi la sala si totul se va rezolva de la sine.Incearca cateva luni si vezi cum arati dupa.Ce ai de pierdut?

| codrutz0000 a răspuns:

Asculta, nu trebuie sa slabesti neaparat ca sa ai patratele pe burta sau alte chestii, cum ai zis tu ca vrei sa scapi de kg de pe burta. Ai o greutate normala, nu te strofoca cu diete si alte prostii, mananca la fel cum o faci si acum dar sa zicem dupa vreo 2 ore dupa ce ai mancat stai si tu 10-15 min si fa exercitii, abdomene, fotari, Daca poti din cand in cand si alergari, multe genoflexiuni si crede-ma adica nu trebuie sa ai sa zicem 60kg si 1, 73m pentru ca ti-ar sta urat, adica acea piele, grasimie sau ce o fi de pe burta o sa arate rau Deci te sfatuiesc doar sa faci exerciti dar sa nu faci diete sau alte prostii, daca faci timp de 1 an ca-m asa abdomene o sa ai poate mai mult de 173m si tot 70kg, poate hai sa zicem 67-68kg dar dupa aceia poti sa te mai si ingrasi pentru ca muschii nu mai dispar, ai putea sa ai si 1, 73 si 85kg, ar ramane urme si tot sa-r vedea. Bafta Funda?

| BruthalHeart a răspuns:

Exista diete special pentru abdomen eu ti le-as recomanda pe cele cu citrice dar nu cred ca efectul lor este asa rapid dar intr-o perioada de aprox. 3 luni s-ar putea sa dai jos acele 3-4 kg

| Stefanovicy a răspuns:

Manananca sanatos si fa sport cel putin 30 minute in fiercare zi!

| Zonnie a răspuns:

Poii nu mânca seara, după ora 18:00 sau să zicem 19:00 și ceva ușor ( înțelegi ce vreau să spun ). La prânz la felul 2 să ai o salată lângă. Mai fă niște exerciții, reduce carnea și ai să reușești. Sper să reușești, Baftă!