| Catalyn94 a întrebat:


Am 18 ani si am inaltimea de 1.85 greutate in jur de 67-70 kg,
Sunt slab, si as vrea sa ma duc la sala, si sa ma apuc serios de exercitii. Si acum vine intrebarea, daca o sa ma duc la sala, o sa pot pune muschi pe mine? sau o sa zlabesc mai tare de la exercitii?

Răspuns Câştigător
| ForeverWarrior a răspuns:

Io acum 1 an aproape aveam 60, 8 kg si 188 cm si din noiembrie pana in decembrie am facut 1 luna de box si mancam ca animalu si am pus 2 kg, dupa aia m-am lasat si am continuat pana acum cu antrenament de culturism acasa si acum am tot 188 cm si 69 kg si la brate toata lumea imi spune ca m-am schimbat, si la piept, spate etc m-am schimbat dar nu se vede asa tare inca.eu transpir destul de mult da mananc bine, cam de 5-6 ori pe zi, cel putin de 5.Antrenamentele mele tin 1 ora, de luni pana vineri. poti sa pui masa dar pentru noi astia mai slabi ii mai greu, dar ai avantaju ca nu te ingrasi usor. sper ca te-am ajutat.Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru ForeverWarrior):

Daca nu se vede foarte bine, clar face ceva gresit, poate mai multe.

5 zile pe saptamana ca incepator => progrese lente. iti recomand maxim 4 zile, sa ai macar 1-2 zile de pauza la 2 zile consecutive de sala.

Ce program de antrenament ai acum?

7 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns:

Daca mananci de vreo 4 ori pe zi proteine si carbohidrati, si un antrenament benefic tie o sa pui masa musculara destul de repede, dar cheia este sa te tii, daca faci 2 - 3 luni de sala si te lasi, dupa juma de an iar te duci, nu faci nimic,

| Remus13 a răspuns:

Trebuie sa mananci corespunzator exercitiilor facute la sala. Daca tu stai maxim 2 ore la sala si mananci ce mancai pana acum nu pui nimic pe tine, din contra, te extenuezi fizic.

| catablondu a răspuns:

Salut, daca iti faci un program si il respecti, si daca mai ai si o alimentatie corecta, este in regula. Totusi, nu exagera din prima cu sala.

| angel69lover a răspuns:

O sa pui cv pe tine fi sigur de asta, si poti folosi ca supliment alimentar si proteine...te ajuta multwinking
funda?

| BiancaGeorgiana a răspuns:

Daca mananci corespunzator efortului pe care o sa il faci la sala nu o sa slabesti dimpotriva muschii se vor pune pe tine si nu vei mai fi asa slabhappy

| MMFlorin a răspuns:

Poi daca vrei sa cresti in masa ai putea sa iti faci o alimentatie corespunzatoare bazata pe proteine carbohidranti etc. si nu o sa slabesti daca o sa faci astawinking bineinteles ca va trebuie sa maresti frumos gruetatea pe parcurs ca sa iti dezvolti masa musculara big grin eu as spune sa incepi cu 5 seri ..repetari sa faci in asa fel incat sa nu te complici prea mult la prima sa fi sigur ca le duci pe toate big grin bft.