| Al3xAle a întrebat:


am un prieten il cheama Vlad are 14 ani inaltime 1.85 si 55 de kile si ar vrea sa se apuce si el cu mine de sala. Dar ii este frica ca nu o sa puna nici un muschi pe el findaca este slab si inalt.
Imi puteti spune si parerea vosatra va rog?

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Atata timp cat nu exista probleme medicale care sa il impiedice, nu exista persoana sanatoasa (indiferent de conformatia naturala a corpului) care sa nu poata sa puna masa musculara atata timp cat antrenamentele si dieta sunt puse la punct. Bineinteles rezultatele se vad dupa multe luni la cantar iar dupa ani chiar, cu ochiul liber. Deci rabdarea este extrem de importanta.

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Asa incep 90% din oameni, si ceilalti 10% sunt prea grasi. si eu m-am apucat la 1.73 inaltime si 50 kg. acum am 75 kg. deci care e treaba cu greutatea? baga mancare, alimentatia este 90% din acest sport.

| greyhound a răspuns:

Va fi greu, dar daca va manca destui carbohidrati si va lua niste suplimente potrivite, va pune masa

| AndreasfromMetallicA a răspuns:

Daca se apuca de sală si are voință, sa nu se dea batut chiar daca rezultatele nu se vad din primele luni, va avea succes, marea majoritate asa AM inceput.Rabdarea si motivatia este baza, asociate cu mese consistente si odihna indeajuns.bafta amandurora!

| Al3xAle explică (pentru AndreasfromMetallicA):

Daca faci sala crezi ca as putea lua proteine de ex: dana bol?
imi poti spune parerea ta?

| AndreasfromMetallicA a răspuns (pentru Al3xAle):

NU incercati prostii din astea,am citit despre danabol ca e un Steroid de cea mai proasta calitate, nu incercati niciun fel de steroid este sfatul meu, luati ceva gainere din zer(whey) de pe megaproteine, pronutrition, sau redis sfatul meu.numai bine