| Anonim000069 a întrebat:

Am 2 gantere de cate 5kg fiecare. Ce fel de exercitii trebuie sa fac ca sa fac muschi la piept, biceps, triceps, si in ce numar fiecare?

Răspuns Câştigător
| BlackScorpion2001 a răspuns:

Pentru biceps : stai drept cu mainile pe langa tine tinand o gantera in mana, ridicand-o pana la umar si repetand mai intai de 10 ori vreo 5 zile dupa aia 15 ori si tot asa (numai cu o singura mana, dupa ce faci 10 cu acea mana faci si cu cealalta)
La piept : iti recomand sa ramai la flotari

1 răspuns:
| X a răspuns:

Pentru muschii la piept ramai la flotari pentru ca le faci cu o greutate mult mai mare(greutatea corpului) pe plan drept, adica normal si inclinat pui un scaun si asezi picioarele pe el.Pentru biceps faci exercitiiul de baza de ridicat ganterele din picioare si poti si din sezut(stand pe un scaun) iar pentru triceps faci cu ganterele deasupra capului(scrii pe google si dai la poze) si totodata daca ti se pare usor faci tot flotari da cu bratele lipite de corp(cauti pe google la poze flotari triceps).
repetari 8-12 pauza 1-2 minute.

Si pentru ca nu detii mai multe greutati le poti face combinat cu cat devine mai usor antrenamentul. faci o repetare piept mijloc, superior cu una de biceps, triceps, etc le tot combini.