| Damagexz3 a întrebat:

Vreau sa pun niste muschi pe mine ce exercitii imi puteti recomanda pentru biceps si triceps cu sau fara gantere si cate seturi trebuie pe zi! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| TheRealFantasy a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=hctR7BCmvVs

Primele doua exercitii pe care le face sunt cu si fara gantere, eu faceam cate 8, 10 si dupa 12 la inceput in cate o serie, apoi in doua; apoi am lasat-o balta, dar depinde de gantere si fizionomie.
Daca le faci fara gantere poti sa te apuci sa faci mai multe, dar undeva la 2-3 serii de cate 8/10/12 ar fi ideal... dupa daca vrei tu sa pui mai multe, acum depinde si de tine, eu eram si inca sunt slab, am inceput usor.

2 răspunsuri:
| alii98 a răspuns:

Flotari de 3x pe zi, apoi dupa ce ajungi sa faci 20 fara sa te opresti de fiecare data, ori treci la tractiuni cu degetele spre tine pana ajungi la 20-30 si apoi cu degetele in fata(nu spre tine) ori la flotari te duci la 30 sau chiar mai mult, la mine a mers, m-am fortat, da a meritat happy

| Bogdan_Bucea_1990 a răspuns:

Daca sunteti interesati de o oferta de Hosting sau echipamente IT putem sa va ajutam in ambele cazuri si suntem deschisi pentru orice tip de colaborare.
Pentru toate comenzile noi de dedicat server, Hosting acorda reduceri pentru primele 6 luni din contractul de hosting.
Pentru a beneficia de reducere cand efectuati comanda, va rugam sa scrieti in rubrica "
Reteaua full impreuna cu protectia DDOS si hardware Firewall asigura protectia infrastructurii si implicit a serverelor si serviciilor impotriva atacurilor informatice. – 
https://webhost1.ro/
Tel: 0371.782.303 E-mail: info@webhost1.ro