| Corsi a întrebat:

Salut am câteva întrebări și sper sa ma ajutați voi, am mare nevoie de răspunsuri la următoarele întrebări.

1. Vreau sa ma apuc de sala de pe 14 septembrie 1 an de zile pana în august-septembrie anu viitor, o sa fac sala 4 ori pe săptămână, am programul făcut tot, dacă fac sa zicem sala la orele 13-14 aproximativ sa zicem luni marți joi și vineri, sala la ora 13, are ceva dacă seara după ora 18:00 fac și rezistenta 30 min pe zi si în celelalte 2 zile în care am sala sa fac viteza, ar fi cam asa :luni marți sala ora 13, si seara ora 18-19 rezistenta 30 min. Joi vineri ar fi sala ora 13, după 18:00 alergare de viteza, antrenament pt viteza. Ce vreau sa spun e ca ar încurca cu ceva aceste antrenamente penfru viteza și rezistenta, as putea sa le fac în aceleași zile cum am spus mai sus sau sa le fac în zile diferite?
2. Cum am spus mai sus o sa fac alergare de rezistenta de 2-3 ori pe săptămână, dacă fac și sala, sunt șanse sa nu mai cresc în masa musculara sau sa ard mușchii, proteinele, nu alerg pt slăbire ci pt rezistenta

2 răspunsuri:
| Endo05 a răspuns:

1.Ar fi mai bine sa faci alergarile in zile diferite deoarece s-ar putea sa fii putin obosit dupa sala, mai ales in ziua in care iti lucrezi picioarele.Dar daca te simti in stare le poti face fara probleme.
2.O sa fie un efort in plus clar, dar daca ai alimentatia pusa la punct nu o sa fie nicio problema.Adica sa consumi mai multe calorii decat are corpul tau nevoie.Si nu neglija carbohidratii, sunt foarte importanti, pentru ca multa lume pune mult accent pe proteine si uita de carbohidrati.Proteinele mananca cam 2.5 g per kg corp.Deci in concluzie daca alimetatia e foarte buna si echilibrata, nu te va opri sa cresti in masa musculara.
Succes!

| Andeluzia1409 a răspuns:

EU am luat Chocolate slim de pe siteul http://solutiidetop.ro/ si impreuna cu dieta pe care o tin zilnic am reusit sa slabesc aproape 7 kilograme in vreo 6 saptamani.