anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am facut un abonament la sala pe data de 26 acum o luna, dar, luna aceasta, cand sa platesc pentru inca o luna? Astazi sau maine?(astazi expira)

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Azi cel mai tarziu!
Ar fii trebuit sa-l platesti ieri, asa cum este normal.
Abonamnetul nu se achita in ziua expirarii, ci cu 1 zi inainte de a expira.

| Violleta2022 a răspuns:

Raman la parerea ca tu, copilas de 15 ani nu ai avea ce cauta la sala sa platesti abonamente si sa faci "sala", fiindca este mai benefic un sport de echipa care te dezvolta armonios si sanatos.

| IonelIonescu a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu sunt copilaș, am 17 ani, și chiar daca aș fi avut 15 tot era mai bună sala, mi se face rău când aud astfel de cuvinte: "sport de echipă", "armonios și sănătos". Ar trebui să renunțați toți la astfel de prostii, sală te ajută mai mult decât fotbalul și alte chestii, dar îmi fine, dumneavoastră "știți mai multe". Sa nu va enervați, eu mi-am spus părerea mea de copil de 17 ani.

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonelIonescu):

La 17 ani tot copil esti, pana ajungi sa schimbi prefixul, adica 20 si sa devii adult.
Prostiile sunt in capusorul tau, ca-n realitate medicii confirm stagnarea cresterii in inaltime si dezvoltarea pe verticala a celor care fac sala pentru muschii.
Vei avea toata viata la dispozitie sa faci muschi, dupa 20 de ani, dar acum cand inca esti copilas in crestere, ai nevoie sa te dezvolti armonios si santaos cu tot corpul, cu toate organele.

| sierra1 a răspuns:

Cred că-ți faci probleme inutil. Când mai treci pe acolo, plătești si gata!