| Paraschiv08 a întrebat:

Salut, am o luna de cand fac sala si vreau sa se cunoasca cat mai repede ca am pus ceva fibra pe mine...Eu sunt slab asa ca ce ar trebui sa fac / sa mănânc ca sa pun cât mai repede fibra pe mine? Puteti sa imi dati si niste sfaturi...

4 răspunsuri:
| BadBunny a răspuns:

Trebuie sa ai un proglram anume intre mese si ai grija ce mananci, informeaza-te despre produsul pe care il mananci, trebuie sa ai si rabdare pentru ca rezultatele nu vor aparea dupa cateva zile, vor aparea in timp.
Funda?

| AnonimANM a răspuns:

Într-o lună nu o să vezi mare lucru, dar după 3 luni ar trebuie să se cunoască. Dacă ești slab atunci mănâncă, dar mănâncă orice.
Eu de la 52 kg am ajuns la 72 într-un an (fără burtă), iar acum am 83, desigur cu burtă (acum nu se mai aplică metoda mănâncă orice că sală o să faci cândva big grin )

| Banix a răspuns:

În niciun caz după o luna sa se observe o schimbare majoră. Continua. Schimbările se vor vedea în timp. Urmează și un regim alimentar care sa includă la 2-3 zile carne de vită (este foarte buna ). Urmând un regim alimentar sănătos și continuând antrenamentul. Cu siguranță vor apărea și schimbările mult dorite! Sănătate!

| Cosmin1541548 a răspuns:

Salut, pai daca faci sală trebuie sa mănânci mult, in special carne, nu mai mânca dulciuri și alte prostii și mănâncă 3 mese pe zi, dormi 8-10 ore și o sa vezi diferențele.