| James99 a întrebat:

Am o luna de cand m-am apucat de volei. Tatal meu are 1.78m si mama 1.64.Eu,la 16 ani am 1.70.Antrenorul meu de volei a zis ca ajung fara probleme la 1.80-1.85m.Vreau sa stiu daca voi ajunge macar la 1.75-1.80 si daca ce mi-a spus antrenorul e adevarat sau ma minte frumos.Antrenorul meu mi-a facut un calcul pe talefon si mi-a zis ca voi ajunge.Ce imi recomandati pentru a creste in inaltime sau daca aveti alte sfaturi.Multumesc!

4 răspunsuri:
| IonutCG90 a răspuns:

Salut, iti spun din start ca ceea ce-ti voi raspunde este o simpla părere. Cred că vei crește, si are dreptate antrenorul tău însă nu cred că poate calcula nimeni cum se va inalta un individ. Ideea e sa faci sport, cred ca voleiul este al doilea sport dupa baschet ce te ajuta sa te inalti+ca tu ai timp destui ani pana sa te opresti din crescut. Pe de alta parte, iti spun din start ca sunt cazuri rare, cum a fost al meu, la gradinita eram cel mai inalt, in mod normal as fi ajuns cel putin la 1.90m, in schimb m-am oprit la 1.80. {Si asta pe la 13-14 ani cred.

| samiZiciPompier a răspuns:

Eu cred ca ti-a zis asa ca sa nu renunti la volei, el fiind antrenor din asta traieste. Nu stiu cat de mult ajuta voleiul la inaltat. Daca vrei sa cresti in inaltime inotul e cel mai bun. Daca stai in Buc sa imi zici si iti pot recomanda un antrenor foarte bun.

| ʎpooɯ a răspuns:

Depinde ce gene ai mostenit.
Fa sport in continuare si sa ai o alimentatie corecta.
Restul rezolva timpul.

| CurcubeuRozDelia a răspuns:

Buna si Paste fericit! Eu iti propun sa nu iti faci griji in privinta asta.Din moment ce tu esti sanatoasa asta conteaza, dar daca ti atat de mult la inaltime, ei bine eu sunt la atletism am 12 ani si am 1, 67 daca iti vine sa crezi.Eu stau bine cu inaltimea si nu ma ingrijorez deloc pentru ca nu am de ce sa o fac, tu sa ai o alimentati corecta si nu spune nimeni sa nu mananci dulcirui, tu mananca cum simti.Si in privinta sportului, tinete in continuare de el pentru ca profesorul iti spune asa pentru ca nu vrea sa te pierd probabil sau din punct de vedere a banilor pentru ca el ia cate 50 de lei pe copil ca profesor de sport pe echipe din cate stiu eu, acuma eu doar ti-am dat un sfat, daca vrei sa iei in considerare sfatul unui copil mai mic decat tine cu 4 ani ok happy!