| dwwdw4r a întrebat:

Salut,am o problema, sunt destul de slab si nu stiu ce ar trebui sa fac.Sa incep sa mananc un numar mai mare de calorii incat sa ma ingras sau sa ma apuc de exercitii gen flotari abdomene etc?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Daca vrei doar niste kg in plus si nu vrei neaparat masa musculara atunci da, cresterea numarului de calorii o sa te ajute indubitabil. Flotari si abdomene la ce? Nu inteleg efectiv.Nu te ingrasi de la astea doua exercitii sa stii, si nici masa musculara nu vei pune pe tine numai din atat.Mai rau arzi calorii.Tu ai nevoie de o dieta bazata pe multe proteine pe care le poti lua din carne, lapte, branza, oua.

3 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Daca vrei sa cresti in greutate (fie masa musculara, fie tesut adipos), tot trebuie sa fii in surplus caloric. In rest, e decizia ta daca vrei sa te apuci de sala si sa arati bine (dar asta presupune o alimentatie anume, bogata in proteine, carbo compusi, etc, odihna, multa muca) sau doar vrei sa nu mai fii slab si alegi calea usoara, adica doar cresti numarul de calorii si te ingrasi.

P.S. Masa musculara se dezvolta cu greutati, nu cu abdomeme si flotari.

| DonGiani a răspuns:

Mănâncă bine și nu mai pune orice la suflet și nu te stresa și fa puțin sport zilnic, dar in principiu mâncare destul de multă și fără stres. Succes și sănătate.

| Marbea a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa-ti faci probleme, daca esti sanatos ce importanta are? Doar ai grija sa mananci echilibrat 3 mese pe zi si 2 gustari.