| Mihai543215 a întrebat:

Inainte te jogging trebuie sa mananc sau nu? (vreau sa slabesc) Daca mananc un baton de. fitness sau daca beau o cana de lapte inainte e bine? Sau daca mananc 2 oua dupa?

Răspuns Câştigător
| AneeM a răspuns:

Trebuie sa mananci cu o ora inainte de atrenament, daca vei bea un pahar de lapte, nu va fi de ajuns deoarece corpul va intra intr -o auto aparare ( pentru ca nu va avea destule resurse si energi), si va stoca cat mai multe calorii "ca pe niste rezerve", nepermitand sa le arzi asa cum trebuie, pentru ca el nu stie ca tu poti sa mananci oricand dar nu vrei, asa ca va incerca sa supravietuiasca. Mancand slabesti! Cel mai sigur este sa ai 3 mese principale si gustari mici ( o data la doua ore).

2 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Este bine sa mananci ceva usor inainte cu 1-2ore! Daca mananci ""bine""inainte cu vreo 30min.O sa iti fie rau in timpul alergari!

| gosh0108 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, atunci cand ai de gand sa iesi sa faci jogging, trebuie sa mananci. Poti manca acele 2 oua inainte de a face efortul fizic. Eu nu recomand batoanele cu fibre sau pe cele fitness. Sunt pline cu Glucide, care te ingrasa. Vorba unui alt doctor: "Stratul de 3 degete de grasime pe porc este facut cu cereale", ceea ce contine si acest baton. In primul rand ai putea incerca pe langa sport sa ti si o dieta.