| RazvanMihai17 a întrebat:


As dori si eu sa stiu care danabol este mai bun, cel de la balkan acele pastile roz, sau danabol ds acele pastile albastre in forma de inimioara?
Am 19 ani, si fac sala de 2 ani dar cu pauze, ultima pauza a fost de 5-6 luni si am slabit am ajuns la 60 de kg, asa ca m-am reapucat de sala acum o luna, si as vrea sa iau danabol dar nu stiu care e mai bun. Eu am luat si inainte danabol de la balkan doar 60 de pastile, dar ma gandesc ca o fi altele mai bune. Si asta vreau sa-mi spuneti care danabol e mai bun si cu ce proteine e bine sa combin danabolul tinand cont ca sunt slab si ma ingras greu. Stiu foarte bine ce efecte are danabolul, as vrea sa imi spuna cineva care a luat danabol si stie despre ce e vorba, multumesc!

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Daca la 19 ani iei steroizi ( si prosti si ieftini ) atunci esti REDUS MINTAL

nu ma obosesc sa raspund la asemenea oameni anti-sport

| RazvanMihai17 explică (pentru Cosmin86):

Atunci spune-mi tu un steroid bun, dar nu injectabil (deocamdata)

| Cosmin86 a răspuns (pentru RazvanMihai17):

Nu exista steroid bun.

exista multa mancare ( in special carne, oua, branza ) si antrenament CU CAP ( nu ca 90 % care habar n-au sa se antreneze )

Uite asa am ajuns la 42 in brat si capabil sa fac tractiuni cu discuri legate de mine la o greutate de 90 kg. Si continui sa cresc in masa si forta.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Naposimu e cel mai ieftin steroid care poti sa il iei, eu zic sa te calmezi... ori iti faci un ciclu steroizi, daca vrei masa, ori stai chill ca o sa regreti tare mai tarziu, si pentru ce? 6-7 kg de masa pe care oricum le pierzi daca faci o pauza

| florynmondialul a răspuns:

Mai bine ai lua winstrol sau sustanol cresti un pic mai greu dar ai masa de calitate!

| RazvanMihai17 explică:

Eu doar am vrut sa stiu care danabol e mai bun, cel de la balkan sau cel albastru (DS) sau am mai auzit de danabol de la biosira sau genesis... care e mai bun dintre toate astea?

| RazvanMihai17 explică:

Eu voiam doar sa stiu care danabol e mai bun atat. Sau sa imi spuneti voi un steroid bun care la-ti incercat.