| Ionut_Denis_1980 a întrebat:

Salut, as vrea sa stiu cum sa scap de pofta de dulcuri si cand mananc putin, cate 4 mere si mancare gatita si beau cate 5L de apa dupa o saptamana incep sa nu mai pot rezista sa nu mananc mezeluri si alte lucruri sau cand ma duc sa imi iau fructe de la supermarket si vad dulcuri imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Ce as putea sa mananc sau cum sa mananc? Ajutati-ma vreau sa slabesc si ce exercitii sa fac, vreau sa slabesc pana in vara 10 15kg, am 80 kg si 1.81 si pot face tractiuni si flotari.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Abținerea este bună nu doar pentru slăbit; ci ea va pune în mișcare voința care a fost amorțită și nefolosita până acum. N-are cum să fie ușor. Dar eforturile tale vor fi răsplătite cum nici nu-ți imaginezi. Când vei vedea pe pielea ta cum este să ai voință și cum sa o folosești, atunci bucuria că ai slăbit va fi nesemnificativă pe lângă dobândirea voinței.
Te încurajez să mergi mai departe; și să știi că sunt mulți oameni în lume care duc aceleași lupte ca și tine nu doar pentru slăbit, ci și în multe alte domenii.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mergi la un medic nutritionist cred ca ai probleme cu acizii. Daca nu mananci dulce si nu ai stare sa rabzi nu te doare burta putin?

| Ionut_Denis_1980 explică (pentru mgtow):

Mi se face foame si simt ca nu pot face nimic, sunt molesit daca nu mananc carne ceva mai comestibil

| Violleta2022 a răspuns:

Este chestie de vointa si intelegere!
Daca nu poti pricepe ca faci excese si manaci nesanatos, nu-ti poate impune nimeni, ceea ce tu nu ai chef sa respecti.
Din pacate, nu te poate ajuta nimeni de pe fata pamantului sa slabesti, daca tie nu-ti pasa si manaci ceea ce nu ai voie si mai ales, portii mari.
Cand vei intelege ca tot ce faci este spre raul tau si duc la probleme mari de sanatate, poate atunci vei pune mana sa slabesti si vei ocolii mancarea nesanatoasa.
Tractiunile si flotaraile nu ajuta la slabit, nu et mai chinuii degeaba, nu in cazul tau, dar sa alergi zilnic 10 km, va ajuta.

| Ionut_Denis_1980 explică (pentru Violleta2022):

Eu am jucat vreo 4 ani de fotbal si sunt solid si am luat o pauza de la sport si m-am reapucat iar de fotbal mai merg cu prieteni sambata sau duminica la un fotbal si dupa 1-2 ore numai pot, care eu alergam de la 3 pana la 7 si stateam joc 10 minute cand ne mai scotea de la masa alti... Stiu ca ii si de conditia fizica

| Iote a răspuns:

5 litri de apa este prea mult. Poate si asta iti face probleme. Cel mult 2 l e suficient. "Spala" organismul de tot, iar el simte nevoia sa puna totul la loc. NU iti dezechilibra organismul! Cate putin din orice e mai bine decat abstinenta totala.
O patratica de ciocolata neagra, cu 75-80% cacao, nu e dulce dar inhiba pofta de dulce. O iei rar, la nevoie. Decat mezeluri, mai bine ia de la producatori ceva preparate din carne (stiu, e mai scump, dar mai sanatos) din care cate o felie iti ajunge. Sunt satioase si nu au multi conservanti. Apropo, merele iti cresc pofta de mancare. :) Sunt sanatoase. Dar...
Nu stiu unde locuiesti tu. Dar eu am descoperit produsele secuiesti. Putin mai scumpe decat cele scumpe dar proaste din hipermarketuri. Dar foarte bune, sanatoase. Nu mai am probleme de digestie de cand le mananc.
Despre astea e vorba: https://www.szekelyfalat.ro/ro/

| CarcotasulVesel a răspuns:

Ciocolata de la Herbalife... e dulce, e extrem de densa (sa iti dea impresia ca mananci) si are extrem de putine calorii, mult mai putine chiar decat ciocolata amaruie de la magazin
insa costa de ustura
http://herbalife.ro