| Greg55 a întrebat:

Salut, astazi am primit 3 cutii de MTren substanta activa metribolon 1mg pe pastila. Ce parere aveti? Merita incercat, am mai folosit steroizi pana acum.

5 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Metribolone (nume de dezvoltare cod R1881 ), de asemenea, cunoscut sub numele de metiltrienolonă, este sintetic și oral activ -anabolic androgen steroizi (AAS) și un 17a-alchilat nandrolon (19-nortestosteron) derivat care nu a fost comercializat pentru uz medical, dar a fost utilizat pe scară largă în cercetarea științifică ca ligand fierbinte în analizele de legare a ligandului (LBA) ale receptorilor androgeni (AR ) și ca etichetă de fotoafinitate pentru AR. [1] [2] [3]Mai precis, metribolona este derivatul 17a-metilat al trenbolonului. A fost investigat pe scurt pentru tratamentul cancerului de sân avansat la femei la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970, dar s-a constatat că produce semne de hepatotoxicitate severă la doze foarte mici, iar dezvoltarea sa a fost întreruptă ulterior.

| zilog a răspuns (pentru zilog):

La câți bagă în ei anabolizante pe site-ul ăsta ar trebui să nu se mai dea tricouri ca premii ci ceva prafuri magice de încercat pentru acasă să ne povesteasca pe urmă a doua zi ce efect au avut!

| Alive99 a răspuns:

Salut
Merita si nu merita.
Merita doar daca te dedici si esti pasionat cu adevarat.Tovarasul meu a folosit ceva similar a ceea ce ai spus tu.Singura problema la el, ca la oricare steroid de altfel, este aparitia unor bube, dar care nu sunt acnee.Asta este ciudat, totusi ca si rezultate au fost decente.
Dar oare merita sa duci o viata de genul?laughing

| 7PotDouglah a răspuns:

Ficatul tău ce spune, e de acord?

| Greg55 explică (pentru 7PotDouglah):

Trebuie sa fie il sustin cu NAC, TUDCA, SILIMARINA SI LIV 52