| AlbertoMadalin17 a întrebat:

Salut băieți, am și eu o întrebare, zic băieți fiindcă presupun ca ei se pricep mai mult pe această temă!
Dacă eu consum pe zi 2200 calorii sa ma mențin gen sa zicem azi am mâncat la ora 11, 70 grame carne de porc adică 400, 500 calorii și de atunci n-am mai mâncat nimic ca am fost plecat, acum am o pofta de dulciuri mi-am luat un lays un corn 7 days și o punga de krax. Intrebarea este:dacă manac aceste lucruri și nu trec de caloriile cu care ma mențin la aceste kg.mă îngraș? Azi n-am făcut sport cam deloc, doar am mers ceva ceva pe jos!

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

O să mă consider băiat pentru următoarele 2 minute și îți voi răspunde:

1. În primul rând, ce carne e aia cu 500 calorii la 70g? Pare un pic greșit, dar mă rog.
2. Nu, dacă nu treci de caloriile la care te menții nu te îngrași, dar dat fiind faptul că acolo sunt foarte mulți carbohidrați simpli, presupunând că în mod normal tu ai o alimentație mai 'clean', o să vezi o diferență la cântar mâine cauzată de o retenție de apă.

| AlbertoMadalin17 explică (pentru AnastasiaK):

Am zis așa la mișto 500, are undeva la 205, 210 calorii pe 100 de grame oricum nu contează, mulțumesc pentru aceasta informație m-ai ajutat foarte mult cu aceasta informație, peste tot pe internet unde cauți "dulciurile îngrașe foarte repede, nu mâncați dulciuri"laughing

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu contează ce mănânci, atâta timp cât te încadrezi în calorii. Poți să mănânci și zahăr cu lingura, nu se va pune niciun gram pe tine, dacă nu ești în surplus caloric.