anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut baieti. As adresa aceasta intrebari baietilor care fac sala de ceva vreme si au rezultate. Am aproape 18 ani, 1.82 si 59-60 kg. Nu sunt mai deloc multumit de fizicul meu asa ca m-am hotarat sa iau un gainer si sa incep sa fac exercitii cu greutati acasa. Credeti ca ar fi ok? adica nu am mai fost la sala, credeti ca e ok sa iau de la inceput gaineru din moment ce nu consum destul de multe calorii pe zi din cauza timpului limitat. E o idee ok? Astept raspunsuri. Mersi!

4 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

De ce n-ai timp? N-ai timp sau nu vrei? Odata ce vei renunta la gainer fiindca "n-ai timp sa consumi suficiente calorii" vei reveni de unde ai plecat. Ai iesi mai bine daca înveți sa manânci.

| alin1317 a răspuns:

Salut. Practic sportul acesta(sala) de aprape 5 ani de zile. Imposibil sa nu ai timp 2h pe zi (ma refer cu tot cu drumul pana acolo) sa te antrenezi acolo. La sala ai mai multe aparate, mai vezi pe unul, pe altul. Stii cum este vorba aceea "mai furi" de la altii. Ia-ti si o proteina si aia este. Cred ca este mult mai bine decat sa faci acasa. Spor in tot ceea ce faci, salut!

| Tăpălagă_Sergiu_1999 a răspuns:

Cumpara-ti proteine, ai nevoie de masa musculara. Proteinele o sa te ajute enorm si nu o sa-ti afecteze corpul cu nimic.
Sau cauta ce mancaruri contin calorii multe dar sa fie sanatoase.
Si fa sport unde poti happy. Bafta

| ionutgraur a răspuns:

Da, e ok.
Eu am 2 săptămâni decând mă antrenez acasă şi am rezultate bune.