|

Salut.

Care e diferenta dintre ganterele de fier si cele din ciment acoperit de plastic?

Vreau sa ma apuc de sala si ca sa ma obisnuiesc vreau sa comand ceva de 10kg reglabil, sa incep cu putin si sa continui cu cat evoluez.

Din moment ce sunt incepator, nu vreau sa dau foarte mult, ceva de buget si sa fie eficiente. Am observat ca ganterele de ciment sunt mult mai ieftine si chiar nu stiu daca e vreo smecherie. As da cam 70 lei pe o gantera reglabila. (stiu ca mai bine ma apuc direct, dar eu sunt precaut si vreau sa iau ceva, asa ca doresc sfaturi exclusiv despre ce am intrebat)

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este nici una (diferenta adica), nu te va afecta in nici un fel la antrenament ca una are in compozitie fier iar alta ciment.Mai vad pe unul ca cica aia de fier are ''tepi care te ajuta sa o tii mai bine'' ba baiatule,ala e maner grip antialunecare si se regaseste atat pe ganterele de fier cat si pe cele de ciment, nu tepi. Cele de ciment sunt mai ieftine pentru ca sunt mai usor de produs, mai putin costisitoare ca materie prima (logic, nu?) iar in timp plasticul de pe gantera se poate sparge/rupe deci calitativ sunt mai slabe (cu mult).Eu am si de ciment si de fier, nu-s multumit de cele din ciment pentru ca s-au ciobit in timp si cad pietricele din ele prin casa tot timpul (se macina cimentul din ele).

| a răspuns:

Salut, gantera de fier are la mijloc un fel de țepi care te ajuta sa o ții mai bine, într un fel te ajuta.