| UnNumeScurt a întrebat:

Ce ziceti, pot sa fac patratele in 1-2 luni daca fac de doua sau trei ori pe zi cate 50 abdomene, plank, si alte 2 exercitii a cate 20 repetari fiecare? Nu am grasime pe abdomen si sunt slab, adica se vede un inceput de muschi abdominali, pot sa fac, dar e de ajuns atat? Dau funda, sa raspunda doar cei care au si stiu ce vorbesc.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cu 50 de abdomene pe zi nu faci patratele nici in 6 luni!
Pentru patratele trebuie sa muncesti serios, de la 200 de abdomene pe zi in sus!

| UnNumeScurt explică (pentru Violleta2022):

Daca fac 200 pe zi, pot sa le fac separat? Gen 50 odata la 4 ore sau asa.

| Violleta2022 a răspuns (pentru UnNumeScurt):

Nu, se fac 200 odata si daca mai verei in aceeasi zi, mai faci inca odata 200.
Cu pauza nu rezolvi nimic, ca te odihnesti intre ele in loc sa tragi tare, ca sa muncesti muschii, sa-i fortezi, taman atunci iei pauza si racesti muschii.
Uita-te la sportivii adevarati care merg la antrenament, nu merg de 4 ori pe zi la antrenament sa faca pe bucatele, stau acolo 2 ore si trag pana lesina de oboseala, dupa care se intorc acasa, se hidrateaza si sa odihnesc.
Nu va functiona nimic daca face pauze, pentru ca, exact cand muschiule ste incalzit si incepe sa arda tu simti si in loc sa tragi mai departe, tu decizi sa iaie o pauza. asta -i greseala pe care o fac toti care se plang ca nu le reusesc antrenamentele, desii ei merg al sala si lucreaza.

| UnNumeScurt explică (pentru Violleta2022):

Si fac continuu 200, asa rapid? Imi e cam imposibil, abia fac 100, si, la 100 trebuie sa stau vreo 20 secunde pauza ca sa incep iar. Inca un reply si dau fundita =)

| Mihai007005 a răspuns (pentru Violleta2022):

Am un prieten cu patratele si d'abia face vreo 40 de abdomene.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mihai007005):

Ceea ce face el se cheama mentinere!
El a muncit cu cele 200 de abdomene multe luni pana a ajuns la stadiul asta, acum doar se mentine, facand 40 de abdomene pe zi.

Si tu poti ajunge a faci 40 de abdomene pe zi pentru mentinere, dar pana atunci trebuie sa muncesti de 10 ori mai mult sa faci intai patratelele... ca nu se aplica acelasi lucru la unul care nu are inca muschi, fiind 2 lucruri total diferite.

| Mihai007005 a răspuns (pentru Violleta2022):

Il stiu bine si stiu ca mai mult de 50 de abdomene deodata n-a facut in viata lui. Patratele sunt probabil de la antrenamentele la kick box (ne-a muncit sensei-ul ca pe caini, dar totusi a ajutat) si de atunci poate se mentine cum zici tu.

11 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Daca nu ai grasime si iti urmezi planul cum trebuie, da. Nu aia o faci mai mult, aia o faci mai putin sau. o zi nu si urmatoarea zi faci dublu. In niciun caz...
Daca e vorba de 1-2 luni, da, poti face. Nu o sa fie chiar atat de observabil, insa daca te incordezi, o sa se vada chiar bine. happy

| Anonimus02 a răspuns:

Chestia cu "care au si stiu ce vorbesc" mi se pare nesimtita. De exemplu iti poate răspunde un fost antrenor care poate ca nu are cel mai tare abdomen dar a ajutat multa lume.
Oricum, daca nu ai grăsime si ce zici tu acolo ai putea sa faci pătrățele. Poate nu vor fi cele mai tonifiate dar eu zic sa te apuci si sa vezi cum merge decat sa cauti soluții sigure pe internet si fara sa-ti dai seama arati neschimbat.
Incepe niste exercitii si pe parcurs creste-le intensitatea. Încearcă si tu. Nimeni nu iti poate spune ceva ce sa ti se potrivească la sigur. Toți suntem diferiți. Daca esti slab cum zici încearcă niste fibre. O sa te ajuta sa faci muschi.
Si încă o chestie. Chiar daca vine toamna si iarna, nu te opri din exersat. Asa, la vara o sa ai cel mai tare corp

| gmxmail a răspuns:

Exista programe de antrenament pentru 30 zile pe net si chiar functioneaza

| UnNumeScurt explică (pentru gmxmail):

Ia da-mi un link cu un program de genul. gmxmail