| Stefan_Stefan_2002_hEqU a întrebat:

Salut,de 3 zile fac sală, și mă doare bicepsul, când vreau sa îndrept mâna mă doare.As vrea un sfat, dau fundiță!

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ai febra musculara.Stai linistit, e complet normal.Anormal era sa nu fi avut.Remedii pentru asa ceva nu exista. Dispare complet in cam 5-7 zile (atat ii ia muschiului sa se refaca).

| Stefan_Stefan_2002_hEqU explică (pentru siriusblack98):

Pai am făcut 5 zile sală,am lucrat picioare, umeri, umeri, abdomen puțin și biceps foarte puțin, numai cu 5 kg la aparate, sunt in ziua a 6 a(sâmbătă), am luat pauza, pot îndrepta brațele, mă mai doare foarte puțin, mai pocnesc câteodată cred că oasele. Dar e totul fain.

| AndresDarie2000 a răspuns:

S-ar putea să ai febră musculară.

| DanielHX a răspuns:

Probabil din cauza ca ai facut inflamatie la tendon din cauza ca ai suprasolicitat muschiul, antrenat incorect. Pentru ca esti incepator o sa intalnesti des febra musculara, dar ai grija la modul in care te antrenezi, ego-liftingul se rasplateste cu cateva tendoane ruptewinking. Ia aminoacizi (BCAA 4:1:1) pentru recuperare in timpul antrenamentelor si dupa, dar ma indoiesc ca vrei sa investesti in suplimente daca faci sala de 3 zile.

| Stefan_Stefan_2002_hEqU explică (pentru DanielHX):

Pai e doar o febră musculară, acum pot îndrepta brațele, măi mai doare puțin dar va trece, sper. Nu am niciun tendon rupt, daca avem cred că se învinețea sau se înroșea, suplimente, acum nu am nevoie, doar o să mă interesez de batoane cu proteine deoarece am niste colăcei pe abdomen și vreau să îi dau jos mai repede în același timp cand fac sală.