|

Salut!

De o luna si jumatate fac antrenament pentru piept si pe parcurs problema mea a devenit tot mai clara. Vreau sa spun ca pecotarul drept s-a dezvoltat cam de 2 ori mai mult decat cel stang si astfel mi s-a creeat un aspect destul de inestetic. Ce parere aveti si ce ar trebui sa fac?P.S:Antrenamentul il fac corect si depun forta egala pe ambele brate.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ori faci gresit, ori ti se pare, intreaba un prieten daca spune si el ca un pectoral e dezvoltat mai mult, ori nu faci corect, ori nu folosesti greutati egale!;-)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MihaiLuis):

Te asigur ca folosesc o oglinda destul de clara, iar ochii mei sunt destul de sanatosi.Iar din punct de vedere al antrenamentului...n folosesc gretatile. Poate iti vine sa razi, dar am obtinut rezultate vizibile folosind mai multe tipuri de flotari.Iar executiile sunt corecte.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nicux1):

Si nu stiai ca axa dr-stg a corpului nu e simetrica. eu am un trapez vizibil mai mare, toti avem ceva diferit pe axa asta. nu te ingrijora, cu antrenamente in continuare se mai balanseaza

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru JohnnyBi):

Sincer am observat ca este mai mare spatiul pectoralului drept decat celui stang si poate ca totusi nu este vina masei musculare.

P.S:Iti voi da funda dupa ce se vor confirma cele spuse de tine.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nicux1):

Dureaza ceva vreme. deci nu dispera daca dupa 2 sapt nu vezi diferente majore.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează