anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi propun ca din primavara, atunci cand vremea se v a mai incalzi putin sa merg sa alerg. Chiar zilnic daca se poate. Sunt putin cam gras, nu prea am alergat mult la viata mea. Ma gandeam asa...imi iau niste adidasi, un trening si un ghiozdan in spate cu un tricou de schimb, o sticla de apa, etc.
Ce curiozitate am eu...acum, avand in vedere vremea de afara, e cam frig, as putea alerga putin? Si cum m as putea imbraca in asa fel incat sa nu racesc? Va rog mult.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu alerg zilnic si acum.
Cu echipamentul potrivit nu iti este frig.

| morfeo a răspuns:

De ce sa astepti pana la primavara cand poti alerga chiar si maine? Daca stai sa iti propui ca peste 3 luni te apuci de alergat... iti trece chefu. Daca e sa te apuci de acum, poti sa-ti iei niste pantaloni de trening, adidasi de panza usori, tricou, geaca, caciula, manusi sa nu-ti inghete degetele. Nu cred ca e nevoie sa-ti iei neaparat ghiozdan, adica poti sa vi cu sticla in mana si sa o lasi pe o banca sau pe undeva daca alergi in parc, e aiurea sa alergi cu un ghiozdan

| anonim_4396 explică (pentru morfeo):

Salut. Mi am cumparat acum o saptamana un trening champion, adidasi am, niste adidas climaticool, tricouri am si din poliester (care s recomandate la alergat pentru ca nu absorb transpiratia), geaca trebuie sa fie diferita fata de cele de strada?

| morfeo a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu conteaza, doar sa fie lejera sa nu te incurce.

| Irinelp a răspuns:

Nu este nevoie de ghiozdan poți să ei un ruxac special cu bidon de apă și cu furtum, iar pentru îmbrăcăminte nu trebuie să te îmbraci prea gros, poti să mergi la dechatlon și să cumperi îmbrăcăminte specială de alergat și papuci adegvati și nu trebuie să mergi prea departe de casa că așa dacă nu reușești să alergi prea mult poți să te întorci repede acasă, când alergi te încălzești.

| al0o0o0 a răspuns:

Echipament sportiv special.Pantaloni de trening, o maleta din aceea speciala si o bluza de trening peste cred ca ar merge.