| AlexBest13 a întrebat:

Salut imi puteti da si un antrenament( flori, abdomene etc) pentru acasa sa ma mentin in forma?

9 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Antrenamente cu flori si abdomene, sincer, nu prea stiu.

| OOOLEOOO a răspuns:

Pentru abdomen poti incerca leg raise la bara sau intins pe spate.
Pentru flori frate, iti trebui o gradina...

| presus a răspuns:

Salut! Incearca sa faci 3 seri de 20 repetari flotari obisnuite(1-2 minute pauza), abdomene la fel 3 seri a cate 40 repetari(1-2 minute pauza), genoflexiuni 3 seri a cate 35 de repetari(1-2 minute pauza). Eventual sa faci si o incalzire (de 2 minute). Antrenamentul e simplu pentru dimineata si seara. Numai bine!

| deyu121 a răspuns:

După ce ați făcut încălzirea ce urmează? În funcție de ce vreți să lucrați, puteți alege între:

Prima rutină: Flotări. Flotările sunt dedicate mai mult băieților și ajută în special la modelarea pieptului, spatelui și brațelor. În funcție de tipul flotărilor (wide, military, diamond, etc) se lucrează diferiți mușchi. Deși în antrenament sunt prevăzute flotări standard, recomand alternarea mai multor tipuri de flotări pentru a studia ce vi se potrivește mai bine. De asemenea antrenamentul standard de flotări poate alternat cu Burpee.
Al doilea exercițiu: Burpees. Un exercițiu în special pentru băieți, dezvoltă mai ales musculatura spatelui, brațelor, pieptului și a picioarelor. Forță plus cardio. A se alterna cu flotările, dar în comparație cu flotările standard dezvoltă mușchii trapez ceva mai bine.
Cea de-a treia rutină: Ab Ripper X. Ajută la slăbit, la dezvoltarea musculaturii abdomenului inferior și a feselor. Este o rutină ce poate fi efectuată atât de băieți cât și de fete, însă destul de solicitantă la început. Vă recomand să o faceți de maxim 2 ori pe săptămână, la o diferență de minim 2 zile și să fiți cumpătați la primele antrenamente, altfel de la febra musculară o să aveți dificultăți și când mergeți la toaletă. happy Consider că merge foarte bine alternat cu următorul exercițiu, Cardio Abs.
Cea de-a patra rutină: Cardio Abs. Dezvoltă în special musculatura abdomenului superior, fesele și pulpele interioare. La fel ca și Ab Ripper X, se poate face de două ori pe săptămână cu 1-2 zile pauză între antrenamente. Un exercițiu ce este util atât pentru băieți cât și pentru fete.
Ultimul exercițiu: Kettlebell Swing. În ciuda aparenței, este un exercițiu destul de complex, care solicită în special pulpele interioare, mușchii fesieri, pulpele, abdomenul, umerii și tricepșii. Fetele vor aprecia mult acest exercițiu. big grinFunda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru deyu121):

Ai uitat sa adaugi sursa de copy/paste.

Si sa explici ce e "Kettlebell Swing", ca iti dai seama ca stie.

Cel mai probabil nici tu HABAR NU AI, decat "funda, funda" ca un copil pampalau.

| deyu121 a răspuns (pentru Cosmin86):

Stii ce..., eu am incercat sa ajut, asa ca nu te baga pentru ca esti nepoliticos.Si nu ai tu treaba ce fac eu.Intotdeauna exsista astfel de persoane care trebuie sa comenteze nepoliticos, dar nu ii bag in seama pentru ca asa sunt ei...ce sa le faci.Pa!

| SiLaS a răspuns (pentru deyu121):

Cand flotarile o sa lucreze muschii spatelui atunci o sa zbor eu, nu dezinforma oamenii.In al doilea rand NU EXISTA exercitii pentru"abdomen superior" sau "abdomen inferior", vad ca esti incepator si habar nu ai, DREPTUL ABDOMINAL nu e impartit in 3 parti, partea de sus sau partea de jos... astea sunt prostii, daca o sa iei un manual de anatomie o sa vezi ca este un singur muschi.

| deyu121 a răspuns (pentru SiLaS):

In primul rand articolul este luat de pe internet.De vina este cel care l-a publicat sau cel care l-a scris pe internet, iar in al doilea rand eu doar am incercat sa ajut, da? Nu vreau sa derutez pe nimeni, ok?

| Cosmin86 a răspuns (pentru deyu121):

Exact, tu ai ZERO experienta si iti dai cu parerea.

Copil mic...

p.s. : oricum cine adauga "funda?"dupa un raspuns e clar un COPIL PAMPALAU