| Cosmin86 a întrebat:

Salut

Intrebare pentru cei care practica kickboxing sau muay thai (sau orice sport de contact in care exista lovituri de tibie).

Este normal sa-mi apara vanati dupa fiecare antrenament in care dau cu tibia la sacul greu? Nici macar nu dau 100% forta, dau cam 50-60% dar destul de mult (40-50 de minute).

In cat timp se intareste suficient cat sa nu-mi mai apara vanati? Ar trebui sa iau tibiere si sa dau o perioada asa?

Mersi

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Esti Sosin! Este normal sa fie asa. Totul se face in timp si cu rabdare. Ca si melcul...Dar sa ai grija si sa nu uiti. Multi se inscriu, putin sunt chemati! Osu!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 explică (pentru Naicht):

Probabil aveai forta foarte mica si de-aia nu simteai nimic, ca nu aveai de la ce... eu la 95 kg fac tractiuni cu peste 20 kg legate de mine si genuflexiuni cu 150 kg pe umeri... deci am alta forta happy

Daca nu te pricepi nu comenta aiurea.

| Cosmin86 explică (pentru baru):

Mersi, asta voiam sa stiu, ca e normal big grin
Initial ma gandisem sa dau la sac cu protectia de tibie, dar asa nu intaresc nimic...

Da, ca in bodybuilding si skandenberg, incet si cu rabdare. Doar ca in domeniul asta nu stiu prea multe, acum invat happy

Osu!

| baru a răspuns (pentru Cosmin86):

Un bat de bambus....iti lovesti tibia, dupa care infasori un cearceaf in jurul unui copac.

| Mikewinchester a răspuns:

Cu timpul se face alt strat osos peste cel actual in momentul in care lovești cu tibia și așa ți o întărești continua sa dai dar nu foarte tare cât sa înduri crede ma ajuta. când ii dai cu tibia pe coapsa interioară unde e cheag de sânge îți cade pe jos. sau pe exterior.

| Radu_Traian_1992 a răspuns:

Eu am facut kickboxing. Dupa cum a spus si #baru. Toate vin in timp. Si eu am avut problema asta. Dar eu am incercat si cu lemnul care il invarti pe tibie. A dat rezultate dar este dureros.