| amorezul17 a întrebat:

Salut, m-am decis sa-mi cumpar ON Serious Mass 2.7 kg pentru masa musculara, scrie acolo cat si cand trebuie luat, dar trebuie luat si in zilele de odihna?

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Daca reusesti sa suplimentezi regimul alimentar cu o masa in plus, sa mentii numarul de calorii acelasi, nu mai este nevoie sa-l iei. Important este sa-l iei in zilele de antrenament si atunci cand nu reusesti sa ai o masa in plus in zilele de pauza.

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Hmm, in zilele de pauza corpul tau metabolizeaza alimentele primite? daca da, atunci tu ce crezi ca trebuie? (raspunsul este da, daca nu te-ai prins)

| amorezul17 explică (pentru JohnnyBi):

In prospectul ala spune ca sa iau doar dupa antrenament, si inainte de culcare... de asta am intreabat.

| JohnnyBi a răspuns (pentru amorezul17):

Bine, acum poti face ce scrie pe prospect sau iti poti face singur un plan, cat timp nu depasesti cantitatea de pe prospect. de ex eu la gold whey standard zice sa iau zilnic, dar eu in zilele de pauza nu vreau sa iau ca nu am nevoie (fiind weekend, pot suplini cu alimentatia mai buna). zice sa iau 1 cupa dupa antrenament, eu iau cam 1 si inca 2/3, pentru ca stiu cat poate corpul meu absorbi proteina si 1 imi e cam putin. cu lunile am experimentat, am schimbat, am adaptat si am ajuns la metoda actuala. vezi si tu cum intra, incearca in serii de cate 3-4 saptamani (sa aiba timp sa se vada efectele)

| Cosmin86 a răspuns:

Gandeste-te putin LOGIC : in zilele de odihna cresc muschii, nu e clar ca atunci au nevoie de nutrienti?