anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merg la sala ca sa slabesc, fac greutati, alerg, fac exercitii etc. Mi-ati recomanda sa mananc batoane proteice protein bars? Am observat ca au multe calorii si chiar daca ajuta la refacerea muschiului consider ca nu am nevoie sa mananc 50% din ce am dat jos, voi ce credeti?

9 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Ar trebui sa nu mananci mai multi carbohidrati decati ai nevoie, caci si aia o sa se transforme in grasime. Si un baton de ala probabil ca are vreo 20g, asa ca nu prea as recomanda. Mai bine iei proteine din zer (sub forma de pudra proteica) daca nu-ti poti asigura necesarul din mancare.

| gothicbat a răspuns:

Da.

| DannyQ a răspuns:

În primul rand puneți alimentația la punct. Daca obiectivul tău este să slăbești trebuie sa fi în deficit caloric.Numarul caloriilor ți-l calculezi în funcție de obiectiv, vârsta a, greutate, înălțime și sex.
Va trebui să afli ce gramaj de proteine, carbohidrați și grăsimi trebuie sa mănânci zilnic. Daca nu ai alimentația organizata bine exercițiile nu își au rostul.Bea 2/3 de apa zilnic.Dormi 8 ore pe noapte dar nu te culca la ora 01 și te trezești la 10.
Iti recomand sa dormi între orele 22-05 sau 23-06, ideea este sa nu fi treaz după 00 Batoanele lasă-le să știi că nu fac minuni. Încă ceva dacă tu vrei rezultate rapide într-un timp scurt asta nu se va întâmpla, poate prin alte metode aici nu specific pentru că o să mă abat de la subiect. Muncește din greu și nu renunța la obiectivul tău, dacă te vei tine bine de alimentație, antrenamente și odihnă îți garantez că rezultatele o sa apară(dar fără Fast-food, mezeluri etc. sau dacă vezi că după 6-8 luni ai slăbit 5 kg începi să mănânci tot felul de porcarii îți garantez că o să pui la loc tot ce ai dat jos.) Deci ai grija și multa bafta!

| iKireS a răspuns:

Nu merg la sala sa fac muschi, merg mai mult sa slabesc, batoanele proteice ajuta la muschi din ce stiu eu. Intrebarea mea este: Chiar e necesar sa mananc 500 calorii daca nu sunt interesat in a face muschi ci a slabi?

| Cosmin86 a răspuns (pentru iKireS):

E necesar sa mananci proteine, ca altfel o sa dai jos si masa musculara odata cu grasimea.
Chiar daca nu vrei sa faci muschi, macar sa-i pastrezi (cat de cat) pe astia pe care ii ai.

| TincutaNitu a răspuns (pentru iKireS):

Nu ai nevoie de batoane proteice ca sa slabesti.

| Reggye a răspuns:

Salut,
Da, cum spui si tu, batoanele proteice sunt foarte bune!
Ti-as recomanda sa iei FibroBar pentru ca are si ceai verde(are ambalaj verde)
Sa nu le iei pe stomacul gol!
Mi-e unu mi se face rau daca le i-au pe stomacul gol!

| Reggye a răspuns:

Si nu este vorba de cate calorii are unu deoarece ele sunt pline de proteine si vitamine dar nu trebuie inlocuite de o masa!
Este ca un supliment!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Reggye):

1. este UN supliment, nu "ca un" supliment
2. au doar 16% proteine. asta intelegi tu prin "pline de proteine"? Daca vrei ceva "plin" de proteine iti iei un izolat proteic cu 90% proteine

Poate vrei sa spui "sunt pline de zahar", nu de proteine. Ia uita-te la continutul nutritiv al unuia.