| dannnyy a întrebat:

Mi.Am luat niste suplimente de pe myprotein ( impac whey protein creatine monohidrat l glutamina si bcaa) am luat 2 luni, acm am facut pauza. Ce pot spune e ca nu am simtit nimic in plus de la ele. Nici forta nici recuperare de ce?

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce alimentatie ai avut?

Ai avut alimentatie speciala pentru sala, bazata pe proteine si carbohidrati, 4-5 mese consistene pe zi... sau mancare "normala"?

Ce varsta ai? locuiesti cu parintii si mananci ce fac ai tai sau iti faci/cumperi singur mancarea?

| CulturismsiFitness a răspuns:

Daca ai luat proteina inseamna ca ai avut si o dieta ridicata in proteine si scazuta in carbohidrati. Daca nu ai avut rezultate in 2 luni inseamna ca nu ai respectat un program de antrenament cu recuperare si dieta corect. |Proteina este un supliment nu steroid ca sa cresti intro saptaman cat cresc altii in 4 luni. Deci ca sa ai rezultate trebuie sa astepti.Iar pentru ca nu ai avut forta creatina care ai luat-o daca este monohidrata inseamna ca nu ai luat-o cum trebuie si trebuie facut un ciclu de creatina cu incarcare si pe urma de mentinere. Ce ai descris tu mai sus sun SUPLIMENTE, repet inca odata, de la ele nu cresti peste noapte.Trebuie sa ai rabdare.

| CristiMC a răspuns:

Cred că n-ai avut alimentaţie şi odihna. Poţi să ei orce, atat timp cat nu ai ALIMENTAŢIE si ODIHNA nu o sa faci progres.