| TheMadKing a întrebat:

Salut, nu ca sa ma laud sau ceva dar fac Street Workout de 2 ani si am crescut destul de mult in masa musculara nici nu credeam ca pot sa ma transform atat de mult, sunt foarte mandru de mine dar intrebarea mea este ca eu mai mult am pus muschi pe brate, piept, spate tot din partea din sus a corpului ce ar trebui sa fac sa cresc si picioarele alerg de 4 ori pe saptamana cate 6 km ar trebui sa alerg mai mult sau sa merg la o sala?
Ce exercitii ar putea fi asa?

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Alergatul e sport tip cardio, chiar ar trebui sa eviti sa alergi cand vrei sa pui muschi.
NU pui muschi la picioare cu alergat, sa fim seriosi.

Genuflexiuni cu greutate, asta e baza (sau chiar intr-un picior daca poti, dar atentie la genunchi). Apoi fandari cu greutate, ridicari pe varfuri cu greutate (pentru gambe), etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa faci genoflexiuni cu greutate in spate, squat-uri.
Eu am stat mult timp la etaju 4.
Si mi s-au dezvoltat picioarele natural, de la atata urcat si coborat de scari.64 de trepte, si urcam si coboram des, ca ba mergeau sa iau mingea, lasam mingea si luam bicicleta, duceam bicicleta mergeam sa iau apa. urcam iar sa iau remi, si tot asa.
laughing
Si mi-a prins bine.
Uite, urcat si coborat de scari.
Daca esti din constanta, un loc bun e la modern acolo la scari pe unde cobori jos spre plaja. daca nu, sigur ai pe la tine in oras niste scari de-astea mai multe asa, sa exersezi.

| Bunghez_Andrei_2000 a răspuns:

Alergarea nu o sa ti crească masa musculara la picioare, din contră, ai nevoie de greutăți libere