| samiZiciPompier a întrebat:

Salut,

Pentru pasionatii de pariuri:
Aveti incredere sa pariati pe meciuri fixed? Sunt reale chestiile astea? Am auzit ca se pot face rost de rezultate fixed sigure, contra unei sume de la diversi indivizi, iar apoi dupa ce pariezi, scoti banii pe care i-ai dat...
Suna prea simplu ca sa fie adevarat, nu? Asa oricine ar putea sa se imbogateasca.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Stefan1219 a răspuns:

In primul rand, am incercat treaba cu un tip care spunea ca o sa imi dea 3 meciuri pauza/final pe saptamana plus 1 bilet analizat de "echipa" lui pe zi, in acea saptamana am primit 8 bilete din care doar 1 s-a intamplat sa iasa.
In al doilea rand, cum ai spus si tu, da ar fi prea usor, adica asa toata lumea s-ar apuca de pariuri si casele de pariuri ar da faliment.Adevaratele meciuri "fixe" se aranjeaza cu mii de euro si nu se dau la mai mult de 4-5 persoane pentru ca dupa o sa se vada ca e ceva dubios.
Sper ca te-am ajutat si nu fa aceeasi greseala ca mine.Bafta!

2 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Cred ca deja stii parerea mea laughing Sa dai o suma de bani (maxim 100 de lei) pentru a intra intr-un grup VIP al cuiva care e priceput si are urmaritori mi se pare mai ok, dar sa cumperi meciuri asa, in niciun caz.

| ZoLyX a răspuns:

Nu am încredere si nici tu nu ar trebui sa ai dar pana la urma fiecare face ce vrea cu banii sai.Majoritatea cu astfel de ponturi sunt sarlatani.Nu exista asa ceva iar daca chiar ar exista nu ni l-ar da noua contra unei sume modice.