| PankakesS a întrebat:

Salut prietenihappy! cu ce ajută tracţiunile la bară? ce grupe de muşchi dezvolta? şi. câte tracţiuni ar trebui să fac la 14 ani? FUNDĂ. mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Sa lucreaza spate ( in special marele dorsal ), biceps + antebrat. Daca le faci cu priza pronatie ( adica NU cu palmele spre tine ) izolezi mai bine spatele.

Tractiunile sunt folosite in special pentru latitul spatelui, pentru o dezvoltare completa include si exercitii de ramat ( pentru grosimea spatelui ) si indreptari cu haltera ( pentru zona lombara ).

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Si legat de cate sa faci, depinde. Daca vrei forta, maxim 6, daca vrei masa musculara+forta maxim 10, daca vrei rezistenta, cate vrei.

Regula e simpla, daca vrei masa musculara faci maxim 10, cand POTI mai multe, legi o greutate de tine ( pe care o maresti cand o sa poti face peste 10 repetari cu ea ) si tot asa

| iluminous a răspuns:

In mediul in care eu lucrez se spune "tractiunea tine vana". asa ca sunt cele mai indicate pentru o conditie fizica buna.bicepsul se dezvlta, tricepsul si spatele.ti se intareste si abdomenul.

| Cosmin86 a răspuns (pentru iluminous):

Triceps si abdomen in niciun caz

| Megaquest a răspuns:

In principal se dezvolta muschii spatelui dar si bicepsul.Depinde de tine cate poti face. Poti sa incepi cu 5-6 repetari si apoi, cu timpul, poti sa maresti repetarile sa ajungi la 30-40.Dar daca vrei sa ai un corp plin de muschi as sugera sa mergi la sala.Ca acolo sunt aparate si poti antrena mai multi muschi

| Cosmin86 a răspuns (pentru Megaquest):

Salut, pierzi vremea daca ajungi la 30-40. Cand poti mai mult de 10-12 repetari atarna o greutate de tine, pe care o maresti ulterior.

Întrebări similare