| Valentyn22 a întrebat:

Salut, recent m.am apucat de sala si as vrea sa iau ceva supliment alimentar pentru a pune masa mai repede, puteti sa-mi recomandati ceva bun dar nu foarte scump, ceva mai pentru bugetu unui student laughing)

Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Alexandru0204 a răspuns:

Salut, in prima perioada nu incepe cu suplimente, 2 3 luni fa natural, incearca sa mananci multe proteine carbo buni grasimi si vei vedea schimbari! Dupa 2 3 luni poti incepe prin a lua aminoacizi! Dupa parerea mea sunt mult mainbune decat proteinele, de ce pentru ca proteinele sunt facute din amino acizi, altfel spus aminoaciizii reprezinta proteina pura si descompusa, astfel ajunge mai bine la muschi si ajuta la o mai mare dezvoltare a masei!

4 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Ia Jumbo Mass e pret bun si foarte ok, nu iti recomand sa comanzi de la Redis deoarece sunt produse de calitate îndoielnică.

| Barbati4Femei a răspuns:

Intra pe redis nutritie, si comanda creatina si proteine din zer. Faci shake cu cate o masura din astea 2 si ce fructe/arome vrei tu, si il iei inainte de antrenament(jumatate din el) si dupa antrenament(a doua jumatate din shake). Preturile sunt relativ mici, si calitatea e buna. Daca ai grasime multa, poti sa iei pe langa astea l-carnitin de 3 ori pe zi. Sper ca te-am ajutat.

| sasha898 a răspuns (pentru Barbati4Femei):

Redis e o firma slaba, mai bine cumperi niste pipet de pui decit produse redis.

| sasha898 a răspuns (pentru Barbati4Femei):

In primul rind nu ai mentionat varsta/kg/inaltime. Daca esti la inceput incepe si tu cu un supliment multivitamine. Dupa 2, 3 luni de sala, Poti lua si suplimente. Ideea este ca la inceput progresezi oricum si fara suplimente, Dupa ceva timp de sala o sa ai mai mare nevoie de ele. Sfatu meu sa ei dimatyze elite cu abosrbie rapid, o ei in prima jumate de ora dupa antrenament, iar in zilele de pauza dimineata pe stomacu gol.