| RazvanC28 a întrebat:

Salut! Sa va spun povestea mea...
Sunt baiat, 18ani, si un "pasionat" de sport(culturism), de ce am pus pasionat intre ghilimele? Ei bine nici eu nu sunt sigur daca, chiar sunt... Ma apucasem de acest sport pe la inceputul varstei de 17 ani, insa de cand incepuse scoala, iar apoi am terminat-o, mi-a disparut toata motivatia pe care o aveam la acel moment, ma antrenam, ma simteam mai bine ca niciodata si brusc s-a dus tot, acum cand ma duc sa ma antrenez am in gand fel si fel de chestii pe care ar trebui sa le fac in acel moment, ce e mai rau si asta ma enerveaza la culme este ca, dupa ce imi pregatesc greutatile, iar apoi pun mana pe ele sa incep exercitiul in sine, ma ia un cascat profund ce ma face sa imi pierd o mare parte din energie si sa adorm pe loc(cand ma pun in pat sa ma culc, n-am somn si cand vreau sa ma ocup de fizicul meu, am!) Ce este in neregula cu mine? Sorry ca am facut aici un "roman" dar chiar nu stiu ce sa mai fac! Bineinteles cel mai bun va primi funda! Multumesc anticipat!

Răspuns Apreciat de Editori
| CassiusAlexander a răspuns:

Faci doar de un an totuși, nu te poți numi culturist și nici pasionat probabil. Concentrează-te la ceea ce faci si ce vrei să obții. Important e sa iti placa stilul de antrenament pe care îl practici. La inceput și eu mă antrenam în stil culturist, căci asta vedeam pe internet. De-a lungul anilor, incercand mai multe lucruri si descoperind ce-mi plac am tranziționat la un antrenament focalizat mai mult pe forță, stil powerlifting, iar sala e mult mai plăcută. Nu mă interesează să devin mai mare, să pun mușchi, nici să slăbesc și nici chiar să devin mult mai puternic. Merg la sală pentru că îmi place antrenamentul pe care îl fac, pentru că e ora mea în care nu mă mai gândesc la nimic altceva, când las telefonul pe birou acasă și nu mă mai deranjează nimeni și nimic.

3 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

M-am distrat teribil citind.
Nu toti suntem sportivi. Unii dintre noi mai sunt si "soareci de biblioteca". Altii (nici tu, nici eu), doar taie frunze la caini. Nu trebuie sa faci ce face toata lumea. Iar sport nu inseamna numai greutati la sala.
Nu e nimic in neregula cu tine. Doar ca vrei sa urmezi turma. Cauta alt mod de a face miscare/sport. Si ocupa-te mai mult de spirit decat de fizic. A, nu, nu religie. Cultura!

| Flavianadx a răspuns:

Nu e nimic in neregula la tine. Ai 18 ani și nu stii ce vrei sa faci. E simplu. Dacă îți place te antrenezi. Dacă nu, nu te antrenezi.

| karma123 a răspuns:

Ar trebui sa te gândești bine ce sport vrei sa faci, vrei sa faci culturism dar totodată nu vrei