| Mirunika123 a întrebat:

Stie cineva unde gasesc o lista cu cele necesare pentru un kantonament de vara pentru. copii. Kantonament=tabara de karate.

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Cantonamentul nu este tabara de karate, este:
1. Staționare vremelnică (a unor unități militare) într-o localitate, în afara cazarmei; loc unde sunt instalați cei cantonați. 2. Loc de cazare special amenajat și perioada de timp în care o echipă sau un lot de sportivi se pregătesc în comun (în vederea participării la o competiție de amploare).
Intructorul vostru nu v-a spus ce va trebuie? Dar in vreo tabara ai mai fost pana acum? Iti trebuie aceleas obiecte ca in tabara, plus cele necesare delurarii activitatii pe care o faceti.
1. obiecte de igiena personala: perie si pasta de dinti, pahar, unghiera samd.
2. lenjerie intima - gandeste-te cate iti trebuie, avand in vedere ca le vei spala la 2-3 zile, iti va trebui cel putin n+1 bucati (n insemnand de cate ori te schimbi in acest interval) zic eu 5-6 bucati.
3. imbracaminte obisnuita "de casa": trening, tricouri, pantaloni scurti, haine mai groase. Daca durata cantonamentului este de pana la 7-8 zile, atunci o pereche de trening poate sa-ti ajunga, daca nu atunci mai bine iei 2, pantaloni scurti 2 perechi, tricouri 3-4, haine mai groase o pereche.
4. haine pentru ocazie, daca iesiti si in oras sau daca faceti discoteca seara, nu te prea incarca cu din astea ca nu cred ca vor fi multe ocazii ca sa le folosesti. O pereche extra de blugi pe langa cei pe care ii porti la drum si una/doua bluze mai meseriase cred ca iti va fi de ajuns.
5. Incaltaminte: sa ai papuci de casa sau slapi, o pereche de incaltaminte de orice zi si o pereche mai de ocazie.
6. echipamentul "de lucru" - kimono, adidasii sau ce incaltaminte folosesti in sala de sport.
7. alte chestii de prima necesitate, cum este sa ai o tableta de glucoza, tampoane, pansament steril, spirt sanitar si rivanol, si altele.

| Mirunika123 explică (pentru Zenithf):

Multumesc, nu stiam ca CANTONAMENTRUL este o tabara a mai multor sporturi. stiam ca e doar de karate. Ma rog. Nu nu am mai fost pana acum, asta e prima oara.Dar vroiam sa stiu de acum de ce am nevoie. Apopo, nu ne-a mai zis antrenorul nostru, ne-a dat doar un pliant cu locul, iar ce care se duc, atunci ne da foaia cu ce ne trebuie.dar ne da pliantul si toate aste cu 3 zile de la cantonament. Iti multumesc.

| Zenithf a răspuns (pentru Mirunika123):

Daca vei urmari stirile sportive, vei vedea cat de comun este acest termen. Orice club sportiv care se respecta are cantonament propriu, o tabara dotata printre altele cu terenuri de sport, sali de fitness si culturism, saune, piscina, jacuzzi, sala de masaj si alte facilitati. Intre evenimentele sportive, si cu predominanta inainte de ele, echipele merg in cantonament, unde are loc pregatirea intensiva pentru acel eveniment. Programul foarte riguros, uneori se prelungeste la 10-12 ore/zi, sau chiar mai mult.

2 răspunsuri: