anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti ceva exercitii prin care pot sa imi antrenez viteza prin care dau cu pumnul? Practic box si nu pot da asa de rapid ca alti. Am 14 ani si 1.82m.

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Prin flotari rapide (cate poti tu duce dar rapide) si prin saritul corzii. (mai ales saritul corzii)
Sunt mai multe tehnici de a sari coarda, acolo iti antrenezi viteza.
Mai poti cumpara greutati pentru picioare si maini si cand dai la sac, le folosesti o serie si a doua serie vei vedea ca iti simti mainele mai usoare si vei da mai repede pentru ca te-ai obisnuit cu greutatile si dupa cand le scoti, te simti mai liber. Poti incepe cu greutati de 1 kg la fiecare mana si picior sau 1, 5 kg si dupa avansezi mai mult pana la vreo 3 kg.
Eu asa mi-am antrenat viteza. Si alergatul este foarte important si incalzirea inainte de antrenament!
Nu uita si de alimentatie si de somn!
Succes!

9 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Totul in timp, mult antrenament. Pentru lovituri, folosesti tricepsul. Antreneaza tricepsul. Dar tu trebuie sa inveti sa ai retragerea mai iute ca si plecarea. Sa nu te superi, invata sa primesti, sa absorbi loviturile, sa incasezi cum se spune. Mergi ca si melcul si vei ajunge departe. Pasi marunti!

| IonutAlin134 a răspuns (pentru baru):

Multumesc de sfat! Respect!

| darrio2007 a răspuns:

Daca practici box inseamna ca ai si antrenor. Iti va spune el.

| Cosmin86 a răspuns:

Pai si la club nu aveti antrenamente de viteza la sac sau padduri?

| IonutAlin134 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba da dar nu stiu cat de eficiente sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Florari diamant, si impins la piept Cu priza ingustã https://youtu.be/MSEHG5SMOgg
Facute pentru speed work adicã 10 serii cu 3 repetari sau 12 cu 2. Si lucreaza tricepsul prin diverse exercitii, mai poti foarte bine la un moment dat sa folosesti benzi de rezistenta pe lângã greutate, la fel si flotari si izolare, sunt pe siteul myprotein.

| IonutAlin134 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc! Fac si sala dar faceam toate grupele musculare. O sa ma axez mai mult pe brate.

| Chitaristul26 a răspuns:

Sunt mai multe variante. Cea mai buna ar fi pur si simplu sa te antrenezi in continuu, pentru ca o sa te inbunatatesti cu timpul. Dar exista si anumite exercitii fizice care te pot ajuta. De exemplu flotari cu sarituri(adica cand te impingi sus te desprinzi de podea). Iti antreneaza puterea exploziva pentru ca iti depui mai mult efort ca sa te ridici SI sa iei inaltime. Alta optiune care m-a ajutat mai mult este asta: ia o singura gantera, putin mai grea decat esti obisnuit, si pune-te pe jos sau pe o banca. Dupa, alternezi mana cu gantera si mana libera(cand una e jos, cealalta e sus). Cand ai mana goala sus, poti sa stai putin acolo, dar cand ridici gantera, incerci cat de rapid poti sa o ridici si sa o cobori. E putin mai greu de explicat prin scris, dar sper ca te ajuta. Pe mine m-a ajutat

| Intrainforma a răspuns:

Exista o singura metoda prin care iti poti imbunatati viteza si aia se numeste Perseverenta.
Mergi in continuare la sala asculta ti antrenorul si peste ceva timp vei observa ca vitaza se imbunatateste fara sa ti dai seama happy