| Cris_3468 a întrebat:

Salut, sunt slab, adolescent, 14 ani, ectomorf, stilul somatic, vreau sa fac flexii de antebrat si biceps. Vreau sa stiu cate repetari sa fac si in cat timp o sa am forta? Stiu ca si masa, o sa fie, dar eu ma axez pe forta.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

E TIP SOMATIC. nu stil. incepi cu 4 serii a cate 10 repetari (greutatea tu o stii, sa faci maxim 10 cu ea). maresti greutatea cam 1 data pe luna cand cu ea poti trece usor de 14. ideea e ca sa mentii maxim 10 repetari (sa nu poti face mai multe)

5 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Asa e, Johnny are dreptatea dar eu zic ca trebuie sa faci 4 serii a 12 repetari asa fac campionii, si nu ridica numarul de repetari de la 12 mai bine mareste numarul seriilor de la 4 treptat, treptat la 8. In forta practic o sa cresti inca de la primele antrenamente, si maximul de forma o sa il atingi in 8 saptamani, adica probabil dublu de cate ai acum (la forta ma refer) depinde si cum te antrenezi odihna alimentatie etc etc.Eu nu stiu de ce faci numai exercitiile astea, nu o sa devii mai masiv, chiar deloc, bicipsii si antebretele nu sunt muschi de masivitate, pieptul, spatele, umerii, si coapsele o sa te faca masiv cu adevaratwinking

| ionutzu94 a răspuns:

Fa 20-25 repetari si in vreo 2-3 luni o sa ai ceva ceva

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Pentru inceput faci 3 serii de 8-12 repetari cu ce greutate poti si dupa un timp cresti repetarile greutatile si mai incolo faci 4 serii.

| MegaMindus a răspuns:

Pentru prima data ia-ti niste greutati (2/3 kg). Si incearca sa la faci pe astea : http://www.sanatateata.com/frumusete/brate.htm. In prima luna faci 15 repetari ( 15 repetari pentru fiecare exercitiu). In a doua luna faci 20 de repetari (pe fiecare mana) si tot asa pana cand ajungi la 50. Daca nu apar semne consulma un profesionist. PS: Nu incepe dintr-o data sa ridici 10 kg la piept pentru ca iti faci rau.

| Gickanho a răspuns:

Ce iesi tu ma?laughing
esti sectantlaughing)))