| AxlRose a întrebat:

Am 1, 75 si 63 kg, merg la sala de juma de an(am 15 ani), si mai vreau sa slabesc,mai exact sa elimin din body fat.Tin un regim alimentar de putina vreme,si am auzit ca doar prin regim elimin grasinea, că abdomenele intaresc muschii si grasimea ramane.Voi imi recomandati sa fac si abdomene pentru a elimina grasimea? multumesc!

Răspuns Câştigător
| TataSmekeriilor a răspuns:

Sa iti spun sincer la 1.75 inaltime si 63 kg greutate eu nu zic ca esti gras/a deloc. Eventual daca spui tu ca ai grasime nu scapi de ea prin abdomene si nu prin tras de fiere.De grasime scapi prin fitnes.Contra grasimi trebuie un regim alimentar care sa nu contina prea multa grasime, dar cel mai important este sa faci mula miscare nu sa tragi de fiare sau altele.Alergatul este o metoda foarte buna de a scapa de grasime sau orice alt sport care te face sa faci multa multa miscare.Bafta! Funda?

| AxlRose explică (pentru TataSmekeriilor):

Mersi de parere! am vazut un filmulet cu efectul de afterburn, in care spune ca nu trebuie abdomene si cardio pentru a slabi, si voiam sa aflu mai multe parerihappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru AxlRose):

De cardio ai nevoie. daca slabesti doar din alimentatie, fara cardio/sport in general ( niste abdomene NU inseamna sport ), o sa arati foarte naspa si risti sa ai si piele lasata ( daca slabesti repede ).

Mai documenteaza-te si tu, nu ai cum sa arati bine doar din alimentatie

5 răspunsuri:
| Cristina27061999 a răspuns:

Sincer a o greutate normala

| aLeXaNdru145 a răspuns:

Abdomenele nu te ajuta sa dai grasimea jos. Alimentatie + Cardio

| mateicoca a răspuns:

Am avut si eu problema asta, cand mergi la sala trebuie sa ai ce sa arzi, asa ca daca mergi fara sa mananci inainte o sa tot slabesti, asa ca, inainte cu vreo ora, o ora jumate inainte sa mergi la sala mananca ceva consistent. Propia experienta, sper ca te-am ajutat, bafta!