| Cristijr98 a întrebat:

Am 60 kg și înălțime 1.80 la 22 de ani (Tata are 61 kg și 1.67 înălțime și are ditamai burta laughing ) care ar fi greutatea (perfecta) pentru înălțimea mea? Fac flotări cam 12 ori 5-6 pe zi și consum creatina 1 cupa d-aia mică in 2 serii înainte și după ce termin antrenamentul și proteine și tot nu ma îngraș. Mănânc 3 mese pe zi după masa ora 12-1 - spre seara 5-6 și noaptea 10-11. Vreau sa știu ce e bine și ce nu e bine și ce mi-ar face bine și adorm dimineața orele 3-6 și dorm pana la 11-12 maxim 1. Vreau sa ma îngraș par prea slab, vreau sa pun in greutate. Cel mai bun primește funda!

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Pai nu faci nimic bine. Nu cresti in masa musculara doar cu flotari indiferent ca bagi proteine si creatina zilnic sau nu bagi. Adica eu iti zic ca nu vei avea parte de nici un fel de rezultat, tu poti face degeaba in continuare. Daca te intereseaza strict greutatea atunci ai nevoie de surplus caloric. Mananci tu 3 mese pe zi dar poate alea adunate nu depasesc 2000 de calorii. Greutatea ta ar trebui in mod normal sa fie undeva la 70-75kg.

| Cristijr98 explică (pentru siriusblack98):

Mănânc ciorbe friptura de porc seara șunca cu usturoi toba cu muștar și crenvurști cred ca depășesc 2000 de calorii pe zi salata cu roșii și ceapa doar asta îmi place aproape 1 pâine jumate eu singur pe zi și nu se pune nimic am fost plecat in Germania 3 luni de zile și m-am lăsat de fumat in acest timp aveam 54 de kg și făcusem sala când am venit in ro aveam 62 spre 63 și m-am apucat din nou de fumat fumez acum 1 pachet jumate pe zi din Septembrie anul trecut

| Cristijr98 explică (pentru siriusblack98):

Sper sa te ajute funda mea, eu cred ca trebuia sa mai am putina răbdare

| siriusblack98 a răspuns (pentru Cristijr98):

Nu se pune nimic pentru ca nu faci ce trebuie. Procesul de ingrasare are loc atunci cand esti pe surplus caloric si nu arzi caloriile in plus. Daca mananci asa dupa ureche normal ca nici tu nu stii cate calorii consumi pe zi. Doar ''crezi'' ca depasesti 2000. Si nici 2000 nu sunt multe oricum. Aia e media la un barbat obisnuit. Nu ma ajuta cu nimic funda ta, stai linistit. Nu mi-ai platit facturile cu o funda pe TPU daca tot iti pare rau ca ai dat-o rolling on the floor

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

De ce nu faci un antrenament adevarat (la sala) si pierzi vremea cu niste amarate de flotari?

| zilog a răspuns:

Da esti perfect!
iti recomad sa mănânci si salată cu rosii castraveti furnze de salata ceapa verde ridichi si ce se mai pune la salată, cu asta umpli stomacul cât vrei tu și nu iti mai este foame si nu te îngrași.
Inafară de asta continuă cu sportul.
Si pentru multă dar multă energie de mult ami multe ori de cât din energizate nu o să îțî vină sa crezi cum îțî încarcă bateriile de o să zbori turbo nos
Limonadă: storci 2 lămâi bine de tot că ai mușchi, storci 4 grepfruit proaspete si pui 4 lingurite de miere de albine amesteci amesteci amesteci amesteci
după care torni ușor apa și amesteci
și gusti șî vezi daca îi mai trebuie apă ii mai pui dacă e prea concentrată
cum îti place ție.
Pima dată bei un pahar de 150 mililitri vezi cum te simti
dacă te simti bine timp de 4 ore apoi poți șă bei toată limonada poti să bei si in alte zile să îți pui șî in cap.
Dar pentru prima dată când mănânci ceva sau bei ceva ce nu ai mai mâncat sau nu ai mai băut in viață nu te infige să bei ca nesătulul ca șî calicul pentru că poate eșți alergic, dar dacă ai mâncat vreo dată un fruct si stii că nu îti face rău apii in zilele următore poți să bei cât vrei tu. prima dată în viață trebuie să te auto-verifici când mănânci grepfruit.
Dar asta este valabilă șî in alte cazuri ca si idee de principiu.
ziceam ca o sa iti dea o putere de nici tu nu o să crezi când faci sport că nu mai obosesti, NU O SĂ AI MUȘCHI MAI MULȚI DAR O SĂ POȚI FACE MAI REPEDE ȘI MULT MAI MULT TIMP fără să obosești exercitiile fizice.
Plus că conține minerale si te repara peste tot curăță ficatul de alcool si toxine.
iti remineralizează sângele, si dacă până acum tu luai minerale, limonada asta iti aduce aportul de minerale necesar pentru o zi intreaga.
Nu o bea toată o dată! Dacă vrei să ii pui apă minerală nu ii pune in toată cantitatea ca să nu iasă bulele până când apuci să o bei.
Dacă pui apă normală plată sau de la robinet atunci poți să pui intr-o cană mare sau borcan mare. Nu lăsa linguri de metal in aceasta limonadă și nu o face in vase de inox ci de preferat să folosesti vase de sticla sau ceramica sau portelan. pentru ca fierul inox-ul ii strică gustul.
Vara se tine la frigider.
Asta este prima idee, dacă îti place si chiar ți-a dat nos turbo si te crezi super man + mask + capten planet + omul păianjăn la un loc
și vrei șî mai multă energie pot să iti dau un nutriționist care mi-a făcut o rețetă de 10 ceaiuri special pentru mine conform corpului meu si a reusit cu acel ceai să mă facă să ajung in 3 luni de la 130 Kg la 109 Kg pentru că eu asta am cerut să slăbesc., Dar tu poti să ii ceri să ai mai multă viteză sau ce îți doresti tu inteligenta sau ce mai vrei tu. Femeia este si medic alopat si medic fitoterapeut si nutritionist așa că nu bate câmpii.

| Adrian5575 a răspuns:

Pentru inaltimea ta, cam 70kg ar fi ideal.