| Catalin0014 a întrebat:


Am aproape 19 ani, fac sala de 9 luni si ma gandeam sa incep sa iau suplimente incepand din primavara ca pana in iunie sa fac ceva progrese in masa musculara.Imi recomandati macar sa incerc? Daca da ce stiti ca e mai bun?

Răspuns Câştigător
| Madalin01 a răspuns:

Ia-o usor, suplimentele sunt facute ca sa fie vandute, tu ce crezi? culturistii de top iau suplimentele gen proteine? nu, ei doar reprezinta anumite produse pentru bani bineinteles. Mancare adevarata, mananca mai mult si trage mai tare la sala happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Madalin01):

Culturistii de top fac injectii cu steroizi happy

Pe langa suplimente + kg de carne zilnica, nu te compara cu ei, tu daca mananci intr-o zi 4 kg de carne ajungi direct la spital cu perfuzii.

| Madalin01 a răspuns (pentru Cosmin86):

Normal ca iau steroizi, uita-te la rich piana, spune tot adevarul, nu o sa-i vezi pe ei sa ia whey protein si alte minuni, doar BCAA si un pre workout daca e sa ia suplimente, in rest mancare adevarata

| Cosmin86 a răspuns (pentru Madalin01):

Si whey protein ( adica proteina din zer ) e buna, reface fibrele dupa antrenament. Nu e chiar "inutila".

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

In 3 luni?
gold whey standard 2 cupe pe zi, beta alanina 2g/zi, AAKG 2g/zi, creatina monohidrat 5g/zi, cofeina echivalentul a 2 cesti de cafea, de 2 ori pe zi, glutamina, fish oil si vitamine si minerale.

altfel in 3 luni nu se vad mari diferente, mai ales ca nu esti incepator sa cresti ca painea calda.